Forum Discussion

ibrahim2000's avatar
ibrahim2000
Copper Contributor
Jul 27, 2023

mail arama yapmılmaması

mail üstündekı arama cubuguna kelimeyı yazıp arama butonuna tıkladıgım zaman isteginiz suan da tamamlanamıyor hatası alıyorum

• NikolinoDE's avatar
    NikolinoDE
    Gold Contributor

ibrahim2000 

Outlook 365'de mail araması yaparken "İstek şu anda tamamlanamıyor" hatası almanız çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu hatanın altında yatan olası sebepler ve çözümler aşağıda sıralanmıştır:

1. İnternet Bağlantısı: Öncelikle internet bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Eğer bağlantınızda bir sorun varsa, Outlook'un mail arama hizmeti düzgün çalışmayabilir.
    2. Arama Sunucu Sorunları: Outlook'un mail arama hizmeti, zaman zaman sunucu sorunları nedeniyle cevap veremeyebilir. Bu durumda, hatanın geçici olduğu ve daha sonra tekrar denemeniz gerektiği olabilir.
    3. Güncelleme Sorunları: Outlook'unuzun güncel olduğundan emin olun. Eski veya eksik güncellemeler, arama işlevinin düzgün çalışmasını engelleyebilir. Güncellemeleri kontrol edin ve gerektiğinde en son sürüme güncelleyin.
    4. E-posta Sunucusu Sorunları: E-posta sunucunuzda yaşanan sorunlar, Outlook'un mail arama hizmetine erişimini engelleyebilir. Eğer e-posta sağlayıcınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, sağlayıcınıza başvurarak durumu kontrol edin.
    5. Profil Sorunları: Profilinizde bir hata oluşmuş olabilir. Profilinizi yeniden yapılandırmak, bazı durumlarda sorunu çözebilir. Bunun için Outlook profili ayarlarınızı kontrol edebilir veya yeni bir profil oluşturabilirsiniz.
    6. Arama Endeksi Sorunları: Outlook, aramaları hızlı bir şekilde yapabilmek için arama endeksleme özelliğini kullanır. Eğer arama endeksi bozulmuşsa, aramalar düzgün çalışmayabilir. Arama endeksini yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bu çözümlerden herhangi biri, "İstek şu anda tamamlanamıyor" hatasını düzeltemezse, sorunu çözmek için Outlook'un destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Onlar sorunu daha ayrıntılı bir şekilde inceleyerek size daha fazla yardımcı olabilirler.

Metin ve adımlar, farklı yapay zekaların derlenmesinin sonucudur. Metin makine çevirisidir, metinde gramer ve/veya tipografik hatalar olabilir.

Cevaplarım isteğe bağlıdır ve garantisizdir!

Umut ediyorum bu yardım eder!

Resources