SOLVED

Windows Device Tracking

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2335461%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWindows%20Device%20Tracking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2335461%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20heard%20at%20one%20point%20that%20a%20feature%20to%20be%20able%20to%20to%20tracking%20on%20Windows%20devices%20in%20case%20of%20instances%20such%20as%20being%20stolen%20was%20in%20the%20work.%20Is%20that%20something%20that%20is%20still%20being%20worked%20on.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2335461%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFind%20Device%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELost%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETracking%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2337542%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Device%20Tracking%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2337542%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%3CBR%20%2F%3EIt%20should%20be%20available%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmem%2Fintune%2Fremote-actions%2Fdevice-locate%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmem%2Fintune%2Fremote-actions%2Fdevice-locate%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.prajwaldesai.com%2Feasily-locate-device-with-microsoft-intune%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.prajwaldesai.com%2Feasily-locate-device-with-microsoft-intune%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I heard at one point that a feature to be able to to tracking on Windows devices in case of instances such as being stolen was in the work. Is that something that is still being worked on.

3 Replies
best response confirmed by Ronald Lawrimore (Occasional Contributor)

That is what I was looking for. It seems only my 20H2 devices show up, but that is good to know. @Rudy_Ooms 

The first time i was testing it out... i hadn't enabled the location services :) ...