Deploy URL via InTune to Android

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDeploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI've%20been%20testing%20deploying%20an%20App%20URL%20via%20InTune%20to%20mobile%20devices.%20On%20iOS%20it%20works%20perfectly%2C%20and%20drops%20a%20new%20icon%20on%20the%20desktop%20space.%20Android%20however%2C%20shows%20a%20notification%20to%20say%20that%20the%20link%20has%20been%20put%20into%20widgets%20but%20I've%20searched%20my%20phone%20everwhere%20(including%20the%20widgets!)%20for%20the%20link%2C%20and%20can't%20find%20it.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIs%20this%20expected%20behavior%2C%20or%20a%20bug%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-757949%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Deploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-757949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F9288%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Adam%20Fowler%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EApologies%20for%20the%20late%20reply.%20Assuming%20this%20is%20a%20Device%20Admin%20(legacy)%20enrollment%2C%20Web%20Links%20will%20appear%20in%20the%20Company%20Portal%20Widget.%20Are%20you%20still%20experiencing%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-780788%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Deploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-780788%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20think%20I%20ended%20up%20finding%20what%20you%20said%2C%20they're%20in%20the%20Company%20Portal%20Widget%20-%20not%20really%20the%20behavior%20I%20wanted%2C%20but%20that's%20just%20how%20it%20works%20it%20seems.%3C%2FLINGO-BODY%3E
MVP

Hi,

I've been testing deploying an App URL via InTune to mobile devices. On iOS it works perfectly, and drops a new icon on the desktop space. Android however, shows a notification to say that the link has been put into widgets but I've searched my phone everwhere (including the widgets!) for the link, and can't find it.

 

Is this expected behavior, or a bug?

2 Replies

Hi @Adam Fowler,

 

Apologies for the late reply. Assuming this is a Device Admin (legacy) enrollment, Web Links will appear in the Company Portal Widget. Are you still experiencing this issue?

I think I ended up finding what you said, they're in the Company Portal Widget - not really the behavior I wanted, but that's just how it works it seems.