Home

Unable to get IE mode working through Intune

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1194240%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20get%20IE%20mode%20working%20through%20Intune%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1194240%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20get%20IE%20mode%20working%20with%20Chromium%20Edge%20through%20Intune.%20I%20have%20enabled%20the%20%22Configure%20Internet%20Explorer%20integration%22%20policy%20to%20be%20in%20IE%20Mode%20(I%20have%20also%20tested%20open%20in%20IE%2011%20which%20also%20does%20not%20work)%20and%20enabled%20and%20set%20the%20%22Configure%20the%20Enterprise%20Mode%20Site%20List%22%20policy.%20With%20the%20latter%20policy%2C%20I%20have%20configured%20using%20an%20XML%20file%20in%20a%20network%20location%2C%20URL%20location%20or%20just%20list%20the%20URLs%20out.%26nbsp%3BFor%20a%20test%2C%20I%20have%20added%20google.com.%20No%20matter%20what%20I%20do%2C%20nothing%20works.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1194240%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EInternet%20Explorer%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1221190%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Unable%20to%20get%20IE%20mode%20working%20through%20Intune%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1221190%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Hello all,

 

I am trying to get IE mode working with Chromium Edge through Intune. I have enabled the "Configure Internet Explorer integration" policy to be in IE Mode (I have also tested open in IE 11 which also does not work) and enabled and set the "Configure the Enterprise Mode Site List" policy. With the latter policy, I have configured using an XML file in a network location, URL location or just list the URLs out. For a test, I have added google.com. No matter what I do, nothing works. 

1 Reply
Highlighted