NewTabPageContentEnabled GPO not functioning

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2405529%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENewTabPageContentEnabled%20GPO%20not%20functioning%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2405529%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Everyone%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EUsing%20the%20latest%20stable%20Edge%20(Version%2091.0.864.37%20(Official%20build)%20(64-bit))%20I'm%20unable%20to%20get%20the%26nbsp%3BNewTabPageContentEnabled%20GPO%20to%20work.%20It%20is%20being%20applied%20because%20I%20can%20see%20the%20value%20is%20%22false%22%20in%26nbsp%3Bedge%3A%2F%2Fpolicy%2F%20but%20the%20new%20tab%20page%20still%20has%20all%20the%20news%20content%20and%26nbsp%3B%3CSPAN%3EContent%20control%20in%20the%20NTP%20settings%20flyout%20is%20still%20enabled.%20This%20environment%20is%20using%26nbsp%3Bprofiles%20signed%20in%20using%20Active%20Directory.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EDoes%20anyone%20have%20ideas%20or%20suggestions%26nbsp%3Bas%20to%20why%20this%20is%20not%20working%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThank%20you%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi Everyone,

Using the latest stable Edge (Version 91.0.864.37 (Official build) (64-bit)) I'm unable to get the NewTabPageContentEnabled GPO to work. It is being applied because I can see the value is "false" in edge://policy/ but the new tab page still has all the news content and Content control in the NTP settings flyout is still enabled. This environment is using profiles signed in using Active Directory.

 

Does anyone have ideas or suggestions as to why this is not working?

 

Thank you

0 Replies