IE Mode SharePoint 2013 Content and structure and Edge Version 79.0.309.40 beta

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1047181%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIE%20Mode%20SharePoint%202013%20Content%20and%20structure%20and%20Edge%20Version%2079.0.309.40%20beta%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1047181%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20run%20into%20an%20issue%20to%20where%20when%20in%20SharePoint%202013%20content%20and%20structure%2C%20we%20can't%20move%20through%20the%20structure%20properly%20to%20do%20any%20type%20of%20move%2C%20copies%20or%20changes.%26nbsp%3B%20The%20IE%20mode%20seems%20to%20flash%20and%20take%20us%20to%20the%20top%20level%20again.%26nbsp%3B%20We%20go%20through%20the%20structure%20and%20flash%2C%20IE%20mode%20takes%20us%20back%20to%20the%20top%20again.%26nbsp%3B%20Is%20there%20a%20fix%20or%20resolution%20to%20prevent%20this%3F%26nbsp%3B%20Thank%20you%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAlso%20it%20seems%20to%20do%20this%20within%20the%20rest%20of%20SharePoint%20but%20not%20as%20bad.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

We have run into an issue to where when in SharePoint 2013 content and structure, we can't move through the structure properly to do any type of move, copies or changes.  The IE mode seems to flash and take us to the top level again.  We go through the structure and flash, IE mode takes us back to the top again.  Is there a fix or resolution to prevent this?  Thank you

 

Also it seems to do this within the rest of SharePoint but not as bad.

0 Replies