SOLVED

Flash Windows Server 2016

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1794814%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFlash%20Windows%20Server%202016%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1794814%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20trying%20to%20get%20Flash%20running%20in%20Microsoft%20Edge%20on%20a%20Citrix%20Environment%20running%20Windows%20Server%202016.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20the%20same%20configuration%20as%20on%20my%20PC%20except%20for%20the%20operative%20system.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%C2%B4m%20trying%20to%20right%20click%20on%20the%20flash%20window%20and%20choose%20Run%20this%20plugin%2C%20but%20nothing%20happens.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22FlashProb.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F227628i29A3407C93055963%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22FlashProb.png%22%20alt%3D%22FlashProb.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20there%20any%20other%20configuration%20I%20need%20to%20do%20to%20get%20it%20running%20in%20Windows%20Server%202016%20compared%20to%20Windows%2010%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20I%20posting%20this%20at%20the%20right%20place.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20regards%3C%2FP%3E%3CP%3EGustav%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1795725%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Flash%20Windows%20Server%202016%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1795725%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20problem%20was%20solved%20by%20installing%20Flash%20from%20Adobes%20webpage%2C%20even%20if%20everything%20indicated%20that%20Flash%20already%20was%20installed%2C%20this%20made%20it%20work%20right%20away.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBest%20regards%3CBR%20%2F%3EGustav%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hi!

 

We trying to get Flash running in Microsoft Edge on a Citrix Environment running Windows Server 2016.

I have the same configuration as on my PC except for the operative system.

 

I´m trying to right click on the flash window and choose Run this plugin, but nothing happens.

FlashProb.png

Is there any other configuration I need to do to get it running in Windows Server 2016 compared to Windows 10?

 

Hope I posting this at the right place.

 

Best regards

Gustav

1 Reply
best response confirmed by Gustav Larsmark (Occasional Contributor)
Solution
The problem was solved by installing Flash from Adobes webpage, even if everything indicated that Flash already was installed, this made it work right away.

Best regards
Gustav