Edge won't start

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1200099%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20won't%20start%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1200099%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EEdge%20Chromium%20release%20ver%20won't%20start%20on%20my%20lab%20freshly%20imaged%20PC%20(Win10%201909%2C%20OS%20build%2018363.418)%3C%2FP%3E%3CP%3EAttaching%20logs%20and%20dump.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFault%20bucket%20%2C%20type%200%3CBR%20%2F%3EEvent%20Name%3A%20crashpad_exp%3CBR%20%2F%3EResponse%3A%20Not%20available%3CBR%20%2F%3ECab%20Id%3A%200%3C%2FP%3E%3CP%3EProblem%20signature%3A%3CBR%20%2F%3EP1%3A%20msedge.exe%3CBR%20%2F%3EP2%3A%2080.0.361.62%3CBR%20%2F%3EP3%3A%20msedge.dll%3CBR%20%2F%3EP4%3A%2080.0.361.62%3CBR%20%2F%3EP5%3A%208443694%3CBR%20%2F%3EP6%3A%20browser%3CBR%20%2F%3EP7%3A%200xc0000005%3CBR%20%2F%3EP8%3A%200%3CBR%20%2F%3EP9%3A%3CBR%20%2F%3EP10%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1263324%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20won't%20start%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1263324%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F311635%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40melosense%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThanks%20for%20reaching%20out%2C%20and%20welcome%20to%20our%20Insiders%20community.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EWe're%20so%20sorry%20to%20hear%20that%20you're%20encountering%20some%20issues%20with%20Microsoft%20Edge!%20If%20you're%20still%20seeing%20this%2C%20we'd%20love%20to%20help%20troubleshoot.%20Are%20you%20seeing%20the%20same%20behavior%20on%20other%20channels%2C%20or%20just%20the%20Stable%20channel%20in%20version%2080%3F%20And%20if%20you%20haven't%20yet%2C%20can%20you%20please%20submit%20feedback%20and%20diagnostic%20data%20through%20the%20browser%3F%20Our%20devs%20would%20love%20to%20be%20able%20to%20help%20get%20to%20the%20bottom%20of%20this%20in%20a%20secure%20way%20that%20respects%20your%20data%20privacy.%20And%20if%20you%20have%20any%20issues%20with%20the%20Stable%20build%20going%20forward%2C%20feel%20free%20to%20check%20out%20this%20%3CA%20title%3D%22https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftedge%2Fforum%3Fsort%3DLastReplyDate%26amp%3Bdir%3DDesc%26amp%3Btab%3DAll%26amp%3Bstatus%3Dall%26amp%3Bmod%3D%26amp%3BmodAge%3D%26amp%3BadvFil%3D%26amp%3BpostedAfter%3D%26amp%3BpostedBefore%3D%26amp%3BthreadType%3DAll%26amp%3BisFilterExpanded%3Dfalse%26amp%3Bpage%3D1%22%20href%3D%22https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftedge%2Fforum%3Fsort%3DLastReplyDate%26amp%3Bdir%3DDesc%26amp%3Btab%3DAll%26amp%3Bstatus%3Dall%26amp%3Bmod%3D%26amp%3BmodAge%3D%26amp%3BadvFil%3D%26amp%3BpostedAfter%3D%26amp%3BpostedBefore%3D%26amp%3BthreadType%3DAll%26amp%3BisFilterExpanded%3Dfalse%26amp%3Bpage%3D1%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehelp%20site%3C%2FA%3E%20and%2For%20contact%20our%20%3CA%20title%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.microsoft.com%2Fen-us%2Fcontactus%2F%22%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.microsoft.com%2Fen-us%2Fcontactus%2F%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Esupport%20team%20directly%20here%3C%2FA%3E.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CI%3EFawkes%20(they%2Fthem)Project%20%26amp%3B%20Community%20Manager%20-%20Microsoft%20Edge%3CI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FI%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Hello,

Edge Chromium release ver won't start on my lab freshly imaged PC (Win10 1909, OS build 18363.418)

Attaching logs and dump.

 

Fault bucket , type 0
Event Name: crashpad_exp
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: msedge.exe
P2: 80.0.361.62
P3: msedge.dll
P4: 80.0.361.62
P5: 8443694
P6: browser
P7: 0xc0000005
P8: 0
P9:
P10:

 

 

 

1 Reply
Highlighted

@melosense Thanks for reaching out, and welcome to our Insiders community.

 

We're so sorry to hear that you're encountering some issues with Microsoft Edge! If you're still seeing this, we'd love to help troubleshoot. Are you seeing the same behavior on other channels, or just the Stable channel in version 80? And if you haven't yet, can you please submit feedback and diagnostic data through the browser? Our devs would love to be able to help get to the bottom of this in a secure way that respects your data privacy. And if you have any issues with the Stable build going forward, feel free to check out this help site and/or contact our support team directly here.

 

Fawkes (they/them)
Project & Community Manager - Microsoft Edge