Weird artifacts

New Contributor

I am really sorry if I'm writing in the wrong place, but I don't know where to post it to someone from developers can look at it.

 

I have a wierd "glitch" while watching something like Youtube, Twitch and changing tab to another.

https://youtu.be/SgJb3FiBhUg

 

This is happen only on chromium based browsers - like Edge (my favourite). Firefox works great. I don't have any problem with programs like After Effects, Photoshop, Games etc. Only on Edge. Without gpu acceleration is fine, but i think it should be fix. Like I said - no problem with everything on computer, so this isn't my computers fault. All drivers updated etc.

 

This happen only when the tab have video - like YouTube - is open and it influence to another tab while switching. Without any tab with video everything is fine. 

 

I love Edge - this is my default browser, but if this bug will not be repaired i have to switch to Firefox... and i don't want it.

3 Replies

Some photos.

 

And sometimes (i don't have a picture from it) UI icons dissapear (i mark it with red).

Like i said This happen only when the tab have video - like YouTube - is open and it influence to another tab while switching. Without any tab with video everything is fine. 

 

Second photo - green - dissapear of the scroolbar, and some text.

 

Edge Version 109.0.1518.52

 

a.jpg

Hi @Spiffciu 

Thank you for reaching out to MTC, but here you can get primarily help from other users to reach the Edge team best (Alt+Shift+I) Help and feedback from Edge.

There add diagnostic data only so you can prepare a fix for all :)

Of course, clearing the cache does not help?

Try disabling Edge extensions to find out.

Thank you for response

I've tried with disabling extensions and clearing cache... No luck.
I will try send feedback.