Home

My edge://flags design is old after the beta update.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-879087%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20edge%3A%2F%2Fflags%20design%20is%20old%20after%20the%20beta%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-879087%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-left%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F133758i70A78398D12F747E%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22%EC%A0%9C%EB%AA%A9%20%EC%97%86%EC%9D%8C.png%22%20title%3D%22%EC%A0%9C%EB%AA%A9%20%EC%97%86%EC%9D%8C.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAfter%20the%20Beta%20update%2C%20edge%3A%2F%2Fflags%20design%20has%20been%20changed.%20Before%20the%20update%2C%20design%20was%20similar%20as%20Google%20Chrome.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20anyone%20who%20have%20same%20problem%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-879306%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20edge%3A%2F%2Fflags%20design%20is%20old%20after%20the%20beta%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-879306%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYep%2C%20same%20here.%3CBR%20%2F%3EVersion%2078.0.276.8%20(Official%20build)%20beta%20(64-bit)%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-881753%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20edge%3A%2F%2Fflags%20design%20is%20old%20after%20the%20beta%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-881753%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESame%20issue%20reported%20already%20on%20another%20thread%20%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CH2%20id%3D%22toc-hId-1823089109%22%20id%3D%22toc-hId-1823089109%22%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-link-navigation%20lia-link-disabled%22%3Eedge%3A%2F%2Fflags%20styling%20broken%20in%2078.0.276.8%20(Edge%20Beta)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FH2%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FDiscussions%2Fedge-flags-styling-broken-in-78-0-276-8-Edge-Beta%2Fm-p%2F877952%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FDiscussions%2Fedge-flags-styling-broken-in-78-0-276-8-Edge-Beta%2Fm-p%2F877952%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

제목 없음.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After the Beta update, edge://flags design has been changed. Before the update, design was similar as Google Chrome.

 

Is anyone who have same problem? 

2 Replies
Highlighted
Yep, same here.
Version 78.0.276.8 (Official build) beta (64-bit)
Highlighted

 

Same issue reported already on another thread : 

edge://flags styling broken in 78.0.276.8 (Edge Beta)

 

https://techcommunity.microsoft.com/t5/Discussions/edge-flags-styling-broken-in-78-0-276-8-Edge-Beta...