Issue with clearing Cookies in a DEVELOPER session

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1515085%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20with%20clearing%20Cookies%20in%20a%20DEVELOPER%20session%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1515085%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20the%20latest%20DEV%20build%20installed%20(as%20of%20this%20post).%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20running%20a%20VS2019%20local%20session%20and%20testing%20a%20Web%20site%20locally.%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20stores%20Cookies%20for%20the%20login%20value%20(I%20did%20not%20develope%20this%20and%20it%20DOES%20seem%20like%20a%20security%20risk%2Fissue).%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20am%20using%20Edge%20DEV%20and%20try%20and%20clear%20the%20cookies%20related%20to%20this%20site%2C%20it%20shows%20that%20it%20does%20clear%20the%20cookie.%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20when%20I%20go%20back%20into%20debugging%20it%20shows%20that%20the%20cookie%20is%20still%20present%20and%20is%20using%20the%20values%20from%20said%20cookie.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20switched%20to%20using%20latest%20Chrome%20browser%2C%20and%20it%20works%20without%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20it%20looks%20like%20some%20sort%20of%20bug%20in%20the%20attempts%20to%20clear%20the%20cookies%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EOr%20am%20I%20missing%20something%20specific%20in%20the%20way%20I%20should%20be%20clearing%20the%20cookies%20during%20a%20debugging%20session%20related%20to%20VS2019%20and%20use%20of%20IIS%20Expresss%20Microsoft%20Edge%20DEV%20build.%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1516056%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20with%20clearing%20Cookies%20in%20a%20DEVELOPER%20session%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1516056%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F725145%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40BrianInIA%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHi%20there%2C%20you%20are%20welcome%20to%20the%20Microsoft%20Edge%20Insider%20Community%20Hub!%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20would%20recommend%20you%20to%20also%20send%20this%20issue%20through%20the%20in-app%20feedback%20tool%20(Alt%2BShift%2BI)%20in%20Microsoft%20Edge%20with%20the%20diagnostics%20attached%20to%20help%20the%20Microsoft%20Edge%20Dev%20team%20to%20resolve%20your%20issue%20as%20soon%20as%20possible.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

I have the latest DEV build installed (as of this post).

I am running a VS2019 local session and testing a Web site locally.

It stores Cookies for the login value (I did not develope this and it DOES seem like a security risk/issue).

When I am using Edge DEV and try and clear the cookies related to this site, it shows that it does clear the cookie.

But when I go back into debugging it shows that the cookie is still present and is using the values from said cookie.

I switched to using latest Chrome browser, and it works without issue.

So it looks like some sort of bug in the attempts to clear the cookies?

Or am I missing something specific in the way I should be clearing the cookies during a debugging session related to VS2019 and use of IIS Expresss Microsoft Edge DEV build.

Thanks

1 Reply
Highlighted

@BrianInIA 

Hi there, you are welcome to the Microsoft Edge Insider Community Hub!

I would recommend you to also send this issue through the in-app feedback tool (Alt+Shift+I) in Microsoft Edge with the diagnostics attached to help the Microsoft Edge Dev team to resolve your issue as soon as possible.