External PDF reader not allowed.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1019533%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExternal%20PDF%20reader%20not%20allowed.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1019533%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20new%20edge%20is%20great%2C%20but%20at%20my%20work%20we%20need%20stronger%20markup%20tools%20for%20.PDFs%20on%20engineering%20drawings.%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20When%20I%20configure%20Canary%20to%20open%20.PDFs%20externally%2C%20it%20will%20not%20allow%20me%20to%20open%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20the%20download%20window%2C%20choose%20a%20place%2C%20download%20it.%26nbsp%3B%20%26nbsp%3BSelecting%20Open%20File%20at%20the%20bottom%20of%20the%20browser%20results%20in%20a%20message%20that%20it%20isn't%20allowed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20support%20request%20open.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1123715%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20External%20PDF%20reader%20not%20allowed.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1123715%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EJust%20downloaded%20and%20installed%20the%20production%20EDGE.%26nbsp%3B%20Still%20not%20fixed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ecan%20anyone%20provide%20any%20updates%20or%20fixes%20to%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F133954%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Justin%20Jackson%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

The new edge is great, but at my work we need stronger markup tools for .PDFs on engineering drawings.    When I configure Canary to open .PDFs externally, it will not allow me to open it.

 

I get the download window, choose a place, download it.   Selecting Open File at the bottom of the browser results in a message that it isn't allowed.

 

I have a support request open.

1 Reply
Highlighted

Just downloaded and installed the production EDGE.  Still not fixed.

 

can anyone provide any updates or fixes to this issue?

 

 

@Justin Jackson