blank page edge://settings/passwords

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2529004%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eblank%20page%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fpasswords%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2529004%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EMicrosoft%20Edge%3CBR%20%2F%3EVersion%2093.0.933.1%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOS%20%3A%26nbsp%3BRelease%20Linux%20Mint%2020%20Ulyana%2064-bit%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIssue%20%3A%26nbsp%3Bblank%20page%3A%26nbsp%3B%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fpasswords%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnybody%20got%20any%20clue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2529004%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%2093%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELinuxmint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2551672%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20blank%20page%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fpasswords%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2551672%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESame%20issue%20happening%20for%20me.%20Other%20settings%20page%20are%20loading%20fine.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EVersion%2093.0.926.1%20(Official%20build)%20dev%20(64-bit)%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EOS%3A%20Centos%208%2064-bit%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2573716%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20blank%20page%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fpasswords%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2573716%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20on%20Ubuntu%2020.04.%20Just%20a%20guess%2C%20but%20I%20suspect%20they%20are%20probably%20trying%20to%20hook%20into%20the%20Windows%20Hello%20security%20system%2C%20which%20obviously%20doesn't%20work%20on%20Linux.%20Chrome%20seems%20to%20manage%20ok%20so%20they%20will%20likely%20get%20there%20eventually.%20It%20only%20seems%20to%20happen%20when%20there%20are%20passwords%2C%20though%20happens%20both%20for%20connected%20and%20non%20connected%20profiles.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CPRE%20class%3D%22lia-code-sample%20language-markup%22%3E%3CCODE%3E(anonymous)%20%40%20settings.bundle.js%3A1%0Apasswords%3A1%20Error%20handling%20response%3A%20TypeError%3A%20Cannot%20read%20properties%20of%20undefined%20(reading%20'value')%0Aat%20IC.isPasswordVulnerable%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A1145028)%0Aat%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A1173262%0Aat%20Array.map%20(%3CANONYMOUS%3E)%0Aat%20IC.mapUiEntryWithPasswordToTableData%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A1172399)%0Aat%20IC.renderTableSubLabel%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A1156438)%0Aat%20IC.render%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A1170840)%0Aat%20Ha%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A70074)%0Aat%20Ua%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A69869)%0Aat%20ku%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A105483)%0Aat%20ml%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A96924)%0Aat%20vl%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A96849)%0Aat%20ul%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A93879)%0Aat%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A45520%0Aat%20e.unstable_runWithPriority%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_common.chunk.js%3A1958%3A3844)%0Aat%20Bi%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A45229)%0Aat%20Yi%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A45465)%0Aat%20qi%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A45400)%0Aat%20ll%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A9%3A94170)%0Aat%20Object.notify%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A17%3A3696)%0Aat%20e.t.notifyNestedSubs%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A17%3A3270)%0Aat%20e.t.handleChangeWrapper%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A17%3A3338)%0Aat%20g%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A25%3A8913)%0Aat%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A25%3A6386%0Aat%20dispatch%20(edge%3A%2F%2Fsettings%2Flib_react.chunk.js%3A25%3A12651)%0Aat%20edge%3A%2F%2Fsettings%2Fsettings.bundle.js%3A1%3A2634607%3C%2FANONYMOUS%3E%3C%2FCODE%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor


Microsoft Edge
Version 93.0.933.1 (Official build) dev (64-bit)

 

OS : Release Linux Mint 20 Ulyana 64-bit

 

Issue : blank page:  edge://settings/passwords 

 

Anybody got any clue?

5 Replies
Same issue happening for me. Other settings page are loading fine.

Version 93.0.926.1 (Official build) dev (64-bit)

OS: Centos 8 64-bit

Same on Ubuntu 20.04. Just a guess, but I suspect they are probably trying to hook into the Windows Hello security system, which obviously doesn't work on Linux. Chrome seems to manage ok so they will likely get there eventually. It only seems to happen when there are passwords, though happens both for connected and non connected profiles.

 

 

(anonymous) @ settings.bundle.js:1
passwords:1 Error handling response: TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'value')
at IC.isPasswordVulnerable (edge://settings/settings.bundle.js:1:1145028)
at edge://settings/settings.bundle.js:1:1173262
at Array.map (<anonymous>)
at IC.mapUiEntryWithPasswordToTableData (edge://settings/settings.bundle.js:1:1172399)
at IC.renderTableSubLabel (edge://settings/settings.bundle.js:1:1156438)
at IC.render (edge://settings/settings.bundle.js:1:1170840)
at Ha (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:70074)
at Ua (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:69869)
at ku (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:105483)
at ml (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:96924)
at vl (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:96849)
at ul (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:93879)
at edge://settings/lib_react.chunk.js:9:45520
at e.unstable_runWithPriority (edge://settings/lib_common.chunk.js:1958:3844)
at Bi (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:45229)
at Yi (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:45465)
at qi (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:45400)
at ll (edge://settings/lib_react.chunk.js:9:94170)
at Object.notify (edge://settings/lib_react.chunk.js:17:3696)
at e.t.notifyNestedSubs (edge://settings/lib_react.chunk.js:17:3270)
at e.t.handleChangeWrapper (edge://settings/lib_react.chunk.js:17:3338)
at g (edge://settings/lib_react.chunk.js:25:8913)
at edge://settings/lib_react.chunk.js:25:6386
at dispatch (edge://settings/lib_react.chunk.js:25:12651)
at edge://settings/settings.bundle.js:1:2634607

 

The same thing happens after I update to v92.0.902.55 on MacOS Big Sur, not only that, searching something in the settings can also result in the same thing. I already feedback about this issue before, it seems like the edge team didn't fix anything.

Same issue here since last 2 versions but Microsoft team havent fixed it yet.

Also the websites are taking forever to load on Latest MacOs Monterey Beta

Before every page, request data is being sent to events.data to microsoft, even though i have disabled usage tracking. This is serious privacy issue in edge

@besloi Thank you for the info. I've been wondering why loading is so slow on macOS Monterey, now I know that I'm not alone. I'm using v92, Edge v91 seems to work fine.