Scanner Redirection for WVD

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2268755%22%20slang%3D%22en-US%22%3EScanner%20Redirection%20for%20WVD%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2268755%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3EAny%20of%20your%20trailblazers%20out%20there%20have%20any%20luck%20getting%20a%20scanner%20to%20work%20in%20WVD%3F%20We're%20using%20Fujitsu%20FI-7180's%20and%20FI-7130's%20and%20despite%20having%20all%20the%20USB%20Device%20redirections%20on%20I%20can't%20get%20it%20to%20pass%20through.%20Never%20even%20seen%20it%20on%20the%20session%20host.%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3EThe%20limited%20info%20I've%20found%20leads%20to%20some%20PShell%20commands%20but%20I've%20found%20nothing%20in%20the%20techcommunity%20or%20redditsphere's%20about%20this.%20Can't%20seem%20to%20pinpoint%20any%20major%20solutions%20in%20MSDOCs%20either.%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22DBR14_1-1618262013629.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F272218i3DFCDDEFE964B2D8%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22DBR14_1-1618262013629.png%22%20alt%3D%22DBR14_1-1618262013629.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor
 

Any of your trailblazers out there have any luck getting a scanner to work in WVD? We're using Fujitsu FI-7180's and FI-7130's and despite having all the USB Device redirections on I can't get it to pass through. Never even seen it on the session host.

 

The limited info I've found leads to some PShell commands but I've found nothing in the techcommunity or redditsphere's about this. Can't seem to pinpoint any major solutions in MSDOCs either.

 

DBR14_1-1618262013629.png

 

6 Replies
Have you installed the scanner driver on the wvd?
Com'on man... yes...
haha sorry but have to ask
Haha, that's fair, but yeah I'm getting nowhere with this. Everyone seems to have scrapped it and gone to TSScan. Seems like a major product usability issue to not be able to do this.
Have you tried "Redirect all USB devices that are not already redirected by another high-level redirection" as a test obviously its not ideal
Yup that's currently checked as well, no dice. Even tried a less sophisticated scanner and no dice.