Forum Discussion
HotCakeX
Jan 08, 2021MVP
Typing insights data needs to be synced with my account
Every time I reinstall Windows or use a new device, typing insights are reset because they are neither collected nor synced with my Microsoft account. this makes it very useless for me as I have ...
Deleted
Dzień dobry
Tak taka synchronizacja jest potrzebna i określenie i przypisanie statystyk ,aby lepiej
sugerować słowa i zwroty powinny być przypisane i zapamiętane do profilu użytkownika który w określony sposób formułuje .
Bardzo ciekawa sugestia !
dziękuję
Tak taka synchronizacja jest potrzebna i określenie i przypisanie statystyk ,aby lepiej
sugerować słowa i zwroty powinny być przypisane i zapamiętane do profilu użytkownika który w określony sposób formułuje .
Bardzo ciekawa sugestia !
dziękuję
HotCakeX
Mar 02, 2021MVP
Hi,
Thanks for your support, hope you upvoted that feedback 🙂
Thanks for your support, hope you upvoted that feedback 🙂
- DeletedMar 02, 2021Cześć
Ja nie piszę po angielsku wiem że to jest przeszkodą !
Ale zawsze będę popierał dobre sugestie - bo są dobre !- HotCakeXMar 02, 2021MVPYeah that's good, I just mean that developers only get to see the upvotes on feedbacks in feedback hub app and and also comments in there are useful
- DeletedMar 03, 2021Tak !
Mam nadzieję że będzie poparcie .
Ale widzę że użytkownicy nie wszyscy prawidłowo przekazują swoje doświadczenia - warto podkreślać różnicę między Tech Community a Centrum Opinii - które umożliwia więcej narzędzi aby zrozumieć jaki jest błąd i co powoduje jego powstanie!
Forum to opinie ogólne !
Centrum Opinii to więcej informacji szczegółowych i możliwość analizy kodu błędu !
pozdrawiam Andrzej
Mam nowy Awatar czy może być ?