Forum Discussion

15 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    Cześć
    Mam zapytanie - trochę w innym temacie ! Bulid - 19042.867 Zapytanie ! Czy jest błąd w trakcie instalacji ? Czy niebieski ekran jest u ciebie >?
    Ja na kilku komputerach mam OK !
    Ale czytam negatywne opinie jestem ciekaw jak powstaje taki błąd który kończy
    się błędem krytycznym ?
    Użytkownik twierdził że nie może przywrócić komputera bo aktualizacja usunęła mu punkty przywracania !
    Ja u siebie sprawdziłem i nie było błędu .
    Warto o tym porozmawiać i wyjaśnić bo powstaje nieuzasadniona krytyka tej kompilacji
    Windows
    Jestem ciekaw twojej opinii
    Andrzej

• Anonymous's avatar
        Anonymous

To jest artykuł który przeczytałem na temat marcowych aktualizacji Windows.
        Co ciekawe rozpowszechnia to MSN News podaje link.
        tak tworzy się niechęć do aktualizacji Microsoft !
        Jednostkowe przypadki stają się rozpowszechniane i wzmagają lęk przed nową instalacją systemu operacyjnego Windows .
        Warto ten temat przeanalizować !
        dziękuję bardzo
        jestem na innym urządzeniu Andrzej

dodaje ten link:

https://a.msn.com/r/2/BB1evY4O?m=pl-pl&referrerID=InAppShare

• rjtiwari10's avatar
    rjtiwari10
    Iron Contributor
    Yes, also it will be better if there will be an option for renaming User folder during account setup and afterwards, just like we have option to rename PC.
    • HotCakeX's avatar
      HotCakeX
      MVP
      It's the same as your username (Microsoft account) or local username (offline account) and you can set it during installation.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    Tak !
    Ale powinien być wybór miedzy automatycznym - losowym wyborem , lub ręcznym takie 2 opcje
    byłyby do zastosowania !

Resources