Forum Discussion
HotCakeX
Mar 10, 2021MVP
Pay for Enterprise Mobility + Security with our Microsoft account balance
I want to be able to pay for Enterprise Mobility + Security E3/E5 with my Microsoft account. not part of an organization, just for personal use. I can pay for Microsoft 365 personal and family with...
Deleted
Mar 10, 2021Sprawa płatności powinna być zweryfikowaną przez konto Microsoft i formy płatności muszą być proste tak aby na całym Świecie użytkownik mógł zapłacić za produkt - usługę i cieszyć się korzystając z zabezpieczeń i funkcji które chce włączyć i przeszkodą
jest tylko płatność - to trzeba ulepszyć !
jest tylko płatność - to trzeba ulepszyć !
HotCakeX
Mar 10, 2021MVP
So true!
- DeletedMar 10, 2021Mam prosty pomysł !
Wystarczy przypisać do każdego użytkownika numer konta bankowego !
to rozwiązanie jest najlepsze - ja jako użytkownik wiem ze na ten rachunek jak wpłacę to mam środki finansowe i mogę za nie mieć co chce od Microsoft !
To byłaby rewolucja i doskonały pomysł !
Nikt by się nie mylił bo miałby stałe konto do wpłat i zapewnione bezpieczeństwo !- HotCakeXMar 10, 2021MVPMicrosoft account balance acts as a bank account. i usually add money to it using physical Microsoft cards or from Bing rewards.
- DeletedMar 11, 2021Tak każdy pomysł - projekt który może pomóc w przekazywaniu płatności do Microsoft
i daje użytkownikowi satysfakcję warto promować i to może być przyszłość ponieważ
wszyscy chcą ułatwień - w udostępnianiu oprogramowania ponieważ jest to
ogromny rynek produktów !
Warto o tym mówić !