Forum Discussion
Dijital Dönüşüm Zamanı! (tr-TR)
Sizlerle önemli bir dönüm noktası hakkında konuşmak istiyorum. Hepimizin bildiği üzere, teknoloji sürekli evriliyor ve bu evrim, kullanmakta olduğumuz araçlar ve yazılımlar üzerinde de büyük etkiler yaratıyor. Bu bağlamda, Microsoft'un 2025 yılı itibarıyla bazı ürünlerinin destek sürecini sonlandıracağı haberi bizler için yeni bir başlangıç anlamına geliyor.
Bu ürünler arasında günlük iş akışımızın vazgeçilmez parçalarından olanlar da var. Peki, bu durum bizim için ne anlama geliyor? Öncelikle, bu değişim bize teknoloji yatırımlarımızı gözden geçirme ve dijital dönüşüm stratejilerimizi hızlandırma fırsatı sunuyor. Yeni araçlara geçiş, iş süreçlerimizi daha verimli hale getirme ve rekabet avantajı yakalama şansı veriyor.
Bu süreçte, her birimiz için en uygun çözümleri bulmak adına şimdiden araştırmalara ve planlamalara başlamak büyük önem taşıyor. İster bireysel kullanıcı, ister kurumsal bir ekip olun, bu geçiş dönemini en iyi şekilde yönetmek için şunları öneriyorum:
- Değerlendirme: Hangi Microsoft ürünlerini kullanıyorsunuz ve bunların destek süreçleri ne zaman sona eriyor? İhtiyaçlarınızı karşılayacak alternatifler neler?
- Planlama: Yeni bir yazılıma geçiş yapmak için bir plan oluşturun. Bu, eğitim gereksinimlerini, veri taşıma süreçlerini ve bütçe planlamasını içermelidir.
- Eğitim: Ekip üyelerinizi yeni araçlar hakkında eğitin ve değişiklik yönetimi süreçlerini uygulayın.
Unutmayın, her son bir başlangıçtır. Microsoft'un destek sürecini sonlandıracağı bu ürünler için hazırlıklı olmak, bizlere yeni kapılar açacak ve teknolojik kapasitemizi artıracaktır. Sorularınız, önerileriniz veya bu süreçteki deneyimleriniz varsa, lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. Hep birlikte daha iyiye doğru ilerleyelim!
2025 Yılında Desteği Sona Eren ürün ve hizmetler için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
https://lnkd.in/duHAs-hJ