Forum Discussion
MissyQ
Microsoft
Feb 09, 2021Top Feedback Summary for February 9
Note: This is no longer the most recent top feedback summary. You can always find the latest at https://aka.ms/MSEdgeTopFeedback.
Greetings, Insiders! This week is pretty quiet, but we are clos...
moghaazi
Feb 09, 2021Brass Contributor
Jabba915
Feb 17, 2021Copper Contributor
Support for sync on Linux.
moghaazi This is the only thing that really matters MS. No other Linux browser lacks this feature.
- moghaaziFeb 17, 2021Brass ContributorI agree, I uninstall MS Edge from my Ubuntu, and installed Yandex browser instead, it's super fast, it's also in beta, but you can use syncing with your Yandex account, I might come back to Edge in stable version when they fix all their problems.
- HotCakeXFeb 20, 2021MVP
moghaazi wrote:
I agree, I uninstall MS Edge from my Ubuntu, and installed Yandex browser instead, it's super fast, it's also in beta, but you can use syncing with your Yandex account, I might come back to Edge in stable version when they fix all their problems.Yandex is a pretty good browser, their DNS is also good.
- DeletedFeb 18, 2021Witam
Ja nie chcę usuwać Microsoft Edge !
Ja chcę żeby był lepszy dlatego tu jestem !
Przedstawiłem Mój pogląd aby ukierunkować i określić co jest najważniejsze i dotyczy dużej grupy użytkowników , aby nie tracić czasu na niszowe problemy .
Ja mam kompilację Windows 19042.804
I dziś zainstalowałem kompilację Microsoft Edge wersja 88.0705.74
I jestem pełen nadziei bo Edge jest świetny i ja go polecam Wszystkim !
Obecny sposób wyświetlania witryn mi się bardzo podoba !
Korzystam często z komputerów podręcznych o niewielkich wydajnościach i właśnie Edge jest bardzo wydajny i go nie zamienię bo go lubię i chce żeby był jak najlepszy !
Usterki i chwilowe błędy wynikają z tego że wiele witryn nie nadąża za Nowym Edge !
Korzystam czytnika ekranu i powiększeń i działa to świetni .
Chcę podziękować Zespołowi Microsoft za wprowadzanie ułatwień dostępu które są obecnie potrzebne bo się wszyscy starzejemy i wzrok się nikomu nie poprawia - trzeba o tym pamiętać.
Chciałbym aby ustawienia domyślne umożliwiały wprowadzenie
Ułatwień dostępu w Microsoft Edge .
Dziękuję i pozdrawiam