Forum Discussion
MissyQ
Feb 09, 2021Microsoft
Top Feedback Summary for February 9
Note: This is no longer the most recent top feedback summary. You can always find the latest at https://aka.ms/MSEdgeTopFeedback.
Greetings, Insiders! This week is pretty quiet, but we are clos...
Deleted
Feb 14, 2021Witam
Po odinstalowaniu starszej wersji Edge zawiesza się i strony typowo desktopowe nieprawidłowo reagują na komendy dawno nie było takich
problemów.
Natomiast witryny przystosowane do mobilnej obsługi działają prawidłowo.
Witryna internetowa jednego z banków kompletnie nie reagowała
gdyby był to problem powszechny to wersja wymaga wycofania.
Poprawki które zainstalowałem nie poprawiły nic .
To się wiąże z zmianą przeglądarki bo nikt nie będzie się zastanawiał - ja skorzystałem z dostępnej wersji mobilnej ale nie wiele osób będzie tak się angażować !
Uważam że Edge jest kluczowym programem dla Windows 10 i jego działanie jest oceniane łącznie z systemem i jego integracją.
Pozdrawiam
Po odinstalowaniu starszej wersji Edge zawiesza się i strony typowo desktopowe nieprawidłowo reagują na komendy dawno nie było takich
problemów.
Natomiast witryny przystosowane do mobilnej obsługi działają prawidłowo.
Witryna internetowa jednego z banków kompletnie nie reagowała
gdyby był to problem powszechny to wersja wymaga wycofania.
Poprawki które zainstalowałem nie poprawiły nic .
To się wiąże z zmianą przeglądarki bo nikt nie będzie się zastanawiał - ja skorzystałem z dostępnej wersji mobilnej ale nie wiele osób będzie tak się angażować !
Uważam że Edge jest kluczowym programem dla Windows 10 i jego działanie jest oceniane łącznie z systemem i jego integracją.
Pozdrawiam
- DeletedFeb 18, 2021Mam nową kompilację oby problemy znikły , bardzo bym tego chciał