Forum Discussion
josh_bodner
Feb 16, 2021Former Employee
Dev channel update to 90.0.796.0 is live
Hello Insiders! Today we’re releasing build 90.0.796.0 to the Dev channel. No matter who you are, we’ve got lots of exciting content today:
Most people are annoyed by constant permission r...
Deleted
Feb 19, 2021Dzień Dobry Osoby jakie mają problemy z obsługą komputera w stopniu dużych są wykluczone ! ja widzę że Edge się rozbudowuje w dodatkowe funkcje ,ale mój pomysł jest inny ! Ja jawięki jak najbardziej uprościć korzystanie z Edge przez stworzenie 3 wersja ustawień domyślnych ! Dla niepełnosprawnych użytkowników. Ustawienia standardowe . Dla zawansowanych użytkowników Takie podstawowe ustawienia instalacyjne zapewniły przez zasoby, według wymagań i możliwości użytkowników ! Wprowadzenie uproszczeń jest przyszłością Edge , intuicyjność jest podstawą. Bardzo dziękuje za polubienia i miłe przyjęcie Korzystam z tego narzędzia w Nowym Edge i naprawdę działa świetnie! Został poruszony ważny temat warto o tym mówić ! dziękuję
Deleted
Feb 19, 2021Nowa wersja lupy zapewnia też czytnik immersyjny i działanie jest wyjątkowo stabilne i mogę je polecić wszystkim !
i na pewno nie spowalnia komputera to jest tylko w dawniejszych
wersjach systemu Windows.
Obecnie taki problem nie występuje !
i na pewno nie spowalnia komputera to jest tylko w dawniejszych
wersjach systemu Windows.
Obecnie taki problem nie występuje !