windows stuck , getting devices ready

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-263337%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ewindows%20stuck%20%2C%20getting%20devices%20ready%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-263337%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%20class%3D%22x-hidden-focus%22%3Ehello%20%2C%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22x-hidden-focus%22%3Ei'm%20using%20windows%20server%202012%20R2%20%2C%20i%20deploy%20WDS%20%2C%20i%20capture%20one%20imange%20%2C%20windows%2010%20professional%20%2C%20and%20upload%20to%20server%20%2C%20later%20%2C%20when%20I%20tried%20to%20install%20the%20image%20%2C%20after%20copy%20the%20files%20and%20reboot%2C%20it%20stuck%20on%20getting%20devices%20ready%20!%20.%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20added%20the%20driver%20to%20the%20boot%20imange%20%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eany%20advice%20%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-263337%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-312319%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20windows%20stuck%20%2C%20getting%20devices%20ready%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-312319%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3Bboot%20the%20image%20in%20safe%20mode%20-%20go%20into%20devmgmt.msc%20and%20remove%20the%20Generic%20PNP%20Monitor.%20Reboot%20normally.%26nbsp%3B%20That%20should%20clear%20it.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

hello ,

i'm using windows server 2012 R2 , i deploy WDS , i capture one imange , windows 10 professional , and upload to server , later , when I tried to install the image , after copy the files and reboot, it stuck on getting devices ready ! .

i added the driver to the boot imange ,

 

any advice ?

1 Reply
Highlighted

 boot the image in safe mode - go into devmgmt.msc and remove the Generic PNP Monitor. Reboot normally.  That should clear it.