Load report failed

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3178370%22%20slang%3D%22en-US%22%3ELoad%20report%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3178370%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Guys%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ewe%20have%20a%20.net%20application%20that%20use%20to%20work%20fine%2C%20but%20after%20our%20system%20admin%20processed%20some%20updates%20in%20the%20server%20now%20Crystal%20report%20aren't%20woking%20anymore%20with%20the%20following%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3ESource%3A%20CrystalDecisions.CrystalReports.Engine%20......%3C%2FP%3E%3CP%3EMessage%3A%20Load%20report%20failed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eany%20help%20pls%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3178370%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E.NET%20Framework%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3182163%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Load%20report%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3182163%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1310092%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40rbadis%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks%20for%20posting%20your%20issue%20here.However%20this%20platform%20is%20used%20for%20how-to%20discussions%20and%20sharing%20best%20practices%20for%20building%20any%20app%20with%20.NET.Since%20your%20issue%20is%20a%20technical%20question%2C%20welcome%20to%20post%20it%20in%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fanswers%2Fproducts%2Fdotnet%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3EMicrosoft%20Q%26amp%3BA%20forum%3C%2FA%3E%2C%20the%20support%20team%20and%20communities%20on%20Microsoft%20Q%26amp%3BA%20will%20help%20you%20for%20any%20technical%20questions.%3CBR%20%2F%3EBesides%2C%20it%20will%20be%20appreciated%20if%20you%20can%20share%20it%20here%20once%20you%20post%20this%20technical%20question%20Microsoft%20Q%26amp%3BA.%3CBR%20%2F%3EBest%20Regards%2C%3CBR%20%2F%3ELan%20Huang%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hi Guys,

 

we have a .net application that use to work fine, but after our system admin processed some updates in the server now Crystal report aren't woking anymore with the following error:

Source: CrystalDecisions.CrystalReports.Engine ......

Message: Load report failed.

 

any help pls?

Thanks

 

2 Replies

Hi @rbadis ,

Thanks for posting your issue here.However this platform is used for how-to discussions and sharing best practices for building any app with .NET.Since your issue is a technical question, welcome to post it in Microsoft Q&A forum, the support team and communities on Microsoft Q&A will help you for any technical questions.
Besides, it will be appreciated if you can share it here once you post this technical question Microsoft Q&A.
Best Regards,
Lan Huang

 

Email address removed