Endpoint menu missing in security.microsoft.com

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3021187%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEndpoint%20menu%20missing%20in%20security.microsoft.com%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3021187%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHello%20everyone%2C%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EWhat%20could%20be%20the%20reason%20that%20menu%20options%20for%20the%20Endpoint%20section%20(on%20the%20left)%20is%20completely%20missing%20in%20security.microsoft.com%3F%20Expired%20license%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EThanks%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ECheers%2C%3CBR%20%2F%3EJohn%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3402044%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Endpoint%20menu%20missing%20in%20security.microsoft.com%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3402044%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESame%20thing%20happened%20to%20me.%3CBR%20%2F%3EThe%20Endpoint%20section%20was%20there%20earlier%20this%20week...%20now%20it's%20completely%20missing%20in%20security.microsoft.com...%3CBR%20%2F%3EAny%20ideas%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EThanks%2C%3CBR%20%2F%3EPaul%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3403207%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Endpoint%20menu%20missing%20in%20security.microsoft.com%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3403207%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20Paul%2C%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20get%20the%20same%20result%20if%20I%20accidentally%2Fintentionally%20sign%20in%20as%20a%20%22normal%22%20user%20instead%20of%20an%20admin%20user.%20Is%20it%20possible%20that%20it%20has%20authenticated%20you%20as%20your%20normal%20account%2C%20not%20privileged%20account%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor
Hello everyone,

What could be the reason that menu options for the Endpoint section (on the left) is completely missing in security.microsoft.com? Expired license?

Thanks

Cheers,
John
2 Replies
Same thing happened to me.
The Endpoint section was there earlier this week... now it's completely missing in security.microsoft.com...
Any ideas?

Thanks,
Paul
Hi Paul,

I get the same result if I accidentally/intentionally sign in as a "normal" user instead of an admin user. Is it possible that it has authenticated you as your normal account, not privileged account?