getting error ADK 10

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1013073%22%20slang%3D%22en-US%22%3Egetting%20error%20ADK%2010%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1013073%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F157531i8216EE40DD4DBD3F%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F157533iE5FB4E7C5ED2155D%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1013073%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESystem%20Center%20Configuration%20Manager%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1017173%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20getting%20error%20ADK%2010%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1017173%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ENot%20a%20lot%20of%20information%20to%20go%20on%20in%20your%20post%2C%20but%20I'll%20start%20by%20saying%20it's%20a%20bit%20weird%20that%20you%20have%20two%20ADK's%20installed.%20I%20don't%20imagine%20that's%20a%20supported%20scenario.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETry%20this%20article%2C%20it%20should%20get%20you%20up%20and%20running%20with%20a%20functional%20setup%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.prajwaldesai.com%2Fupdate-windows-adk-sccm-server%2F%23Install_Windows_ADK%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.prajwaldesai.com%2Fupdate-windows-adk-sccm-server%2F%23Install_Windows_ADK%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

clipboard_image_0.png

 

clipboard_image_0.png

1 Reply

Not a lot of information to go on in your post, but I'll start by saying it's a bit weird that you have two ADK's installed. I don't imagine that's a supported scenario.

 

Try this article, it should get you up and running with a functional setup: https://www.prajwaldesai.com/update-windows-adk-sccm-server/#Install_Windows_ADK