SOLVED

QnA maker bot returns both short and long answer in Test in Web Chat

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1882908%22%20slang%3D%22en-US%22%3EQnA%20maker%20bot%20returns%20both%20short%20and%20long%20answer%20in%20Test%20in%20Web%20Chat%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1882908%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20created%20a%20knowledge%20base%20at%20qnmaker.ai%20and%20followed%20some%20basic%20steps%20in%20order%20to%20create%20a%20bot%20without%20coding%20yet.%20However%2C%20when%20I'm%20testing%20it%20in%20Test%20in%20Web%20Chat%20in%20Azure%2C%20it's%20returning%20me%20both%20short%20and%20long%20answer%2C%20as%20I%20show%20in%20the%20following%20picture.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-left%22%20image-alt%3D%22Capture.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20899px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F233309iDB92AD06AE12A82E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Capture.PNG%22%20alt%3D%22Capture.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIMPORTANT%20NOTE%3A%20It's%20not%20returning%20in%20all%20questions%20two%20answers%2C%20just%20with%20some%20of%20them.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20%3CSTRONG%3Ejust%20want%20to%20get%20the%3C%2FSTRONG%3E%20%3CSTRONG%3Elong%20answers%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2178133%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20QnA%20maker%20bot%20returns%20both%20short%20and%20long%20answer%20in%20Test%20in%20Web%20Chat%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2178133%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%3CBR%20%2F%3EHave%20you%20received%20any%20update%20on%20this%3F%20I%20am%20facing%20this%20issue%20myself%20and%20can't%20seem%20to%20find%20a%20solution%20either.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi.

I created a knowledge base at qnmaker.ai and followed some basic steps in order to create a bot without coding yet. However, when I'm testing it in Test in Web Chat in Azure, it's returning me both short and long answer, as I show in the following picture.

Capture.PNG

 

 

IMPORTANT NOTE: It's not returning in all questions two answers, just with some of them.

I just want to get the long answers

3 Replies
Hi
Have you received any update on this? I am facing this issue myself and can't seem to find a solution either.
best response confirmed by wilzuluaga (Occasional Visitor)
Solution

@julianportelli 

I was finding the same issue, running within the test web bot and Teams. I eventually found a solution.

If you navigate to the bot's app service in Azure portal, go to the configuration settings and add the key value pair EnablePreciseAnswer:false then this will remove the precise answer or short answer from the response. You will need to save the change and restart the app service for the change to take effect.

Dude you're a legend! I tried to find an application setting like that from the official MS docs but couldn't find anything. Cheers, this actually worked!