Bad Gateway Error - SharePoint connector in Azure Logic Apps

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2056291%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBad%20Gateway%20Error%20-%20SharePoint%20connector%20in%20Azure%20Logic%20Apps%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2056291%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EHi%20Team%2C%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20am%20getting%20bad%20gateway%20error%20while%20connecting%20my%20azure%20logic%20apps%20via%20SharePoint%26nbsp%3Bconnector%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%3CSPAN%3EUsed%20the%20workaround%20of%20%E2%80%9Cputting%20the%20folder%2Flist%20name%20manually%20in%20the%20field%E2%80%9D%20-%20Although%20this%20might%20work%20for%20triggers%2C%20it%20does%20not%20work%20for%20the%20SharePoint%20delete%20attachment%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Error.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F246077i6EA5090F34713739%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Error.PNG%22%20alt%3D%22Error.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%3CSPAN%3EAny%20insights%20are%20really%20appreciated%20!%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

Hi Team,

 

I am getting bad gateway error while connecting my azure logic apps via SharePoint connector

 

Used the workaround of “putting the folder/list name manually in the field” - Although this might work for triggers, it does not work for the SharePoint delete attachmentError.PNG

 

Any insights are really appreciated ! 

0 Replies