Azure App service function error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1526333%22%20slang%3D%22es-ES%22%3EAzure%20App%20service%20function%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1526333%22%20slang%3D%22es-ES%22%3E%3CP%3EMy%20App%20service%20Azure%20http%20trigger%20functions%20have%20stopped%20to%20work%20correctly%20since%20July%2014th.%20Only%20work%20inside%20Azure%20test%20tool%20portal.%20If%20I%20call%20the%20same%20http%20trigger%20function%20outside%20Azure%20(browser%20or%20web%20App)%20returns%20a%20500%20error.%20It%20receive%20the%20call%20but%20seems%20that%20not%20receive%20the%20body%20contents%20of%20the%20post.%26nbsp%3BI%20've%20had%20running%20without%20any%20problem%20the%20same%20Azure%20functions%20for%20months%20and%20form%20suddenly%20July%2014th%20have%20started%20to%20failed.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1741825%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Azure%20App%20service%20function%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1741825%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDid%20you%20tried%20to%20connect%20your%20function%20app%20with%20application%20insights%20and%20see%20the%20logs%20%3F%3CBR%20%2F%3EOr%20even%20to%20use%20diagnostic%20%26amp%3B%20solve%20problems%20blade%20%2C%20here%20you%20can%20figure%20out%20for%20example%20if%20connection%20string%20used%20to%20access%20baked%20services%20are%20no%20more%20valid%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1746953%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Azure%20App%20service%20function%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1746953%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F730624%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Joan666%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EDid%20you%20resolve%20it%20yet%3F%20You%20may%20re-create%20a%20new%20function%20and%20move%20the%20code%20under%20it.%20I%20tested%20it%20couple%20of%20time.%20I%20could%20not%20produce%20this%20issue%20but%20i%20am%20able%20to%20use%20HTTP%20trigger%20without%20any%20issues.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

My App service Azure http trigger functions have stopped to work correctly since July 14th. Only work inside Azure test tool portal. If I call the same http trigger function outside Azure (browser or web App) returns a 500 error. It receive the call but seems that not receive the body contents of the post. I 've had running without any problem the same Azure functions for months and suddenly form July 14th have started to failed.

2 Replies
Did you tried to connect your function app with application insights and see the logs ?
Or even to use diagnostic & solve problems blade , here you can figure out for example if connection string used to access baked services are no more valid

Hi @Joan666 

 

Did you resolve it yet? You may re-create a new function and move the code under it. I tested it couple of time. I could not produce this issue but i am able to use HTTP trigger without any issues.