Custom image uploaded failed - thumbnail in Stream

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22%5C%26quot%3Blingo-sub-3034452%5C%26quot%3B%22%20slang%3D%22%5C%26quot%3Ben-US%5C%26quot%3B%22%3ECustom%20image%20uploaded%20failed%20-%20thumbnail%20in%20Stream%26lt%3B%5C%2Flingo-sub%26gt%3B%3CLINGO-BODY%20id%3D%22%5C%26quot%3Blingo-body-3034452%5C%26quot%3B%22%20slang%3D%22%5C%26quot%3Ben-US%5C%26quot%3B%22%3E%3CP%3EYesterday%2C%20I%20was%20able%20to%20upload%20a%20thumbnail%20(PNG)%20without%20any%20problem%20-%20Chrome%20as%20browser.%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EToday%2C%20I%20need%20to%20change%20the%20thumbnail%20and%20I%20am%20given%20this%20message.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CEM%3ECustom%20image%20uploaded%20failed%26lt%3B%5C%2FEM%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FEM%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20tried%3A%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3CUL%3E%3CLI%3Eto%20change%20browsers%20-%20used%20Chrome%20and%20also%20tried%20Edge%26lt%3B%5C%2FLI%26gt%3B%3C%2FLI%3E%3CLI%3Edifferent%20file%20sizes%26lt%3B%5C%2FLI%26gt%3B%3C%2FLI%3E%3CLI%3Erenaming%20the%20file.%26lt%3B%5C%2FLI%26gt%3B%26lt%3B%5C%2FUL%26gt%3B%3CP%3ECan't%20seem%20to%20upload%20a%20custom%20image%20now.%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20else%20having%20this%20issue%3F%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAre%20there%20specific%20requirements%20for%20the%20file%20type%2C%20size%20etc.%3F%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThx%26lt%3B%5C%2FP%26gt%3B%26lt%3B%5C%2Flingo-body%26gt%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E
Occasional Contributor

Yesterday, I was able to upload a thumbnail (PNG) without any problem - Chrome as browser. 

Today, I need to change the thumbnail and I am given this message.

 

Custom image uploaded failed

 

I have tried:

  • to change browsers - used Chrome and also tried Edge
  • different file sizes
  • renaming the file.

Can't seem to upload a custom image now.

 

Anyone else having this issue?

Are there specific requirements for the file type, size etc.?

 

Thx

0 Replies