Yammer bug: links not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-11085%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYammer%20bug%3A%20links%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-11085%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20couple%20of%20users%20who%26nbsp%3Bare%20unable%20to%20navigate%20Yammer%20in%20their%20browsers%20by%20clicking%20on%20links.%20They%20can%20get%20to%20a%20group%20or%20conversation%20from%26nbsp%3Ban%20email%2C%20and%20they%20can%20post%20or%20comment%20in%20that%20group%2C%20but%20clicking%20on%20(for%20example)%20another%20group%20name%20on%20the%20left%20sidebar%20does%20not%20change%20the%20page%20at%20all.%20Oddly%2C%20the%20url%20in%20the%20address%20bar%20does%20change%2C%20so%20refreshing%20the%20page%20brings%20you%20where%20you%20want%20to%20go%2C%20but%20it's%20clunky%20and%20strange.%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20at%20least%20one%20Chrome%20user%20and%20one%20Safari%20user%20having%20this%20problem.%20They%20are%20not%20experiencing%20the%20problem%20when%20they%20open%20an%20incognito%20window.%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20else%20seen%20this%20problem%2C%20or%20know%20of%20a%20solution%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-11085%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBugs%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EYammer%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Frequent Visitor

We have a couple of users who are unable to navigate Yammer in their browsers by clicking on links. They can get to a group or conversation from an email, and they can post or comment in that group, but clicking on (for example) another group name on the left sidebar does not change the page at all. Oddly, the url in the address bar does change, so refreshing the page brings you where you want to go, but it's clunky and strange.

We have at least one Chrome user and one Safari user having this problem. They are not experiencing the problem when they open an incognito window.

Has anyone else seen this problem, or know of a solution?

0 Replies