Office 365 suite bar not working for one user

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-101139%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOffice%20365%20suite%20bar%20not%20working%20for%20one%20user%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-101139%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20user%20who's%20suite%20bar%20becomes%20disabled%20when%20he%20logs%20into%20Yammer%20(its%20fine%20for%20Sharepoint%20Online).%20As%20the%20page%20loads%20the%20logo%20and%20his%20picture%20loads%2C%20but%20then%20as%20the%20page%20finishes%20loading%20the%20bar%20goes%20black%2C%20his%20profile%20picture%20goes%20away%20and%20all%20thats%20left%20in%20the%20top%20right%20is%20the%20cog%2C%20which%20he%20cant%20click%20on%20(acts%20like%20its%20been%20disabled).%20I%20cant%20see%20anything%20obvious%20when%20I've%20used%20the%20F12%20developer%20tools.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-101139%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EYammer%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hi All,

I have a user who's suite bar becomes disabled when he logs into Yammer (its fine for Sharepoint Online). As the page loads the logo and his picture loads, but then as the page finishes loading the bar goes black, his profile picture goes away and all thats left in the top right is the cog, which he cant click on (acts like its been disabled). I cant see anything obvious when I've used the F12 developer tools.

Any ideas?

0 Replies