GIF uploads not working. File shows "undefined" after upload.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-103909%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGIF%20uploads%20not%20working.%20File%20shows%20%22undefined%22%20after%20upload.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-103909%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Estarting%20today%2C%20I%20am%20unable%20to%20use%20the%20GIF%20option%20successfully.%26nbsp%3B%20After%20clicking%20on%20GIF%20and%26nbsp%3Bfinding%20an%20image%2C%20it%20looks%20like%20it%20uploads%2C%20but%20then%20it%20shows%20as%20%22undefined%22.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20512px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F19697iEDC7049F98C2ED14%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22undefined1.jpg%22%20title%3D%22undefined1.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAfter%20clicking%20%22Post%22%2C%20it%20looks%20like%20this%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20561px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F19698iBCD04279539BE242%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22undefined2.jpg%22%20title%3D%22undefined2.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20click%20on%20it%2C%20it%20looks%20like%20this%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20480px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F19699iED8FE75FB9407A2F%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22undefined3.jpg%22%20title%3D%22undefined3.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20tried%20this%20several%20times%20with%20IE11%20and%20Chrome%20with%20the%20same%20results.%26nbsp%3BOther%20files%20seem%26nbsp%3Bto%20work%20ok.%26nbsp%3BHas%20anyone%20else%20run%20into%20this%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3EBrian%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-103909%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EYammer%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-104007%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20GIF%20uploads%20not%20working.%20File%20shows%20%22undefined%22%20after%20upload.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-104007%22%20slang%3D%22en-US%22%3EApparently%20Yammer%20are%20testing%20a%20different%20GIF%20provider.%20I%20have%20seen%20the%20same%20issue%20across%20multiple%20networks%20and%20groups.%3CBR%20%2F%3EIt's%20not%20ideal%20for%20a%20feature%20so%20newly%20released.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

Hi,

starting today, I am unable to use the GIF option successfully.  After clicking on GIF and finding an image, it looks like it uploads, but then it shows as "undefined". 

 

undefined1.jpg

 

After clicking "Post", it looks like this:

 

undefined2.jpg

 

If I click on it, it looks like this:

 

undefined3.jpg

 

I have tried this several times with IE11 and Chrome with the same results. Other files seem to work ok. Has anyone else run into this? 

 

Thanks!

Brian

 

 

1 Reply
Apparently Yammer are testing a different GIF provider. I have seen the same issue across multiple networks and groups.
It's not ideal for a feature so newly released.