Yammer REST API: 401 Unauthorized when using Azure AD token

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-482448%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYammer%20REST%20API%3A%20401%20Unauthorized%20when%20using%20Azure%20AD%20token%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-482448%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20facing%20issue%20while%20calling%20rest%20API%20of%20Yammer%20using%20Azure%20AD%20token.%20It%20always%20give%20me%26nbsp%3B401%20Unauthorized%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENote%3A%20I%20also%20set%20Yammer%20delegate%20permission%20on%20my%20Azure%20AD%20app.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAppreciate%20any%20kind%20of%20help.%3C%2FP%3E%3CH2%20id%3D%22toc-hId-1709291178%22%20id%3D%22toc-hId-1736075325%22%20id%3D%22toc-hId-1736075325%22%20id%3D%22toc-hId-1736075325%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FH2%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22pG%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-482448%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAPI%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EREST%20API%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EYammer%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-570399%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Yammer%20REST%20API%3A%20401%20Unauthorized%20when%20using%20Azure%20AD%20token%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-570399%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe%20are%20facing%20the%20same%20issue.%20It%20was%20working%20fine%20till%20few%20days%20ago.%20We%20use%20api%20url%20as%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fapi.yammer.com%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fapi.yammer.com%3C%2FA%3E%20Have%20you%20resolved%20the%20issue%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

 

Hello,

 

I am facing issue while calling rest API of Yammer using Azure AD token. It always give me 401 Unauthorized error.

 

Note: I also set Yammer delegate permission on my Azure AD app.

 

Appreciate any kind of help.

 

 

 
1 Reply
We are facing the same issue. It was working fine till few days ago. We use api url as https://api.yammer.com Have you resolved the issue?