Word Document only opens correctly in Safe Mode

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2155259%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWord%20Document%20only%20opens%20correctly%20in%20Safe%20Mode%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2155259%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20I%20have%20search%20the%20forum%20but%20I%20have%20been%20unable%20to%20find%20an%20answer.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20document%20I%20have%20been%20working%20on%20has%20stopped%20responding%2C%20it%20is%20a%20couple%20of%20months%20work%20with%20plenty%20of%20track%20changes.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20can%20open%20and%20use%20the%20document%20in%20Safe%20Mode%2C%20however%20if%20I%20save%20the%20document%20and%20try%20to%20reopen%20in%20normal%20Word%2C%20the%20document%20says%20'not%20responding'.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20run%20the%20Office%20Repair%20tool%2C%20I%20have%20checked%20for%20incompatible%20'add-ins'%2C%20but%20it%20is%20still%20the%20same.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20anyone%20suggest%20anything%20else.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi, I have search the forum but I have been unable to find an answer.

 

The document I have been working on has stopped responding, it is a couple of months work with plenty of track changes.

 

I can open and use the document in Safe Mode, however if I save the document and try to reopen in normal Word, the document says 'not responding'.

 

I have run the Office Repair tool, I have checked for incompatible 'add-ins', but it is still the same.

 

Can anyone suggest anything else.

 

Thank you

1 Reply

Solved.

 

It was a table of contents issue, once I removed the table of contents the document works find.

 

take care all.