WVD Remote Desktop Client Crashes when clicking on Settings

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-997742%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWVD%20Remote%20Desktop%20Client%20Crashes%20when%20clicking%20on%20Settings%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-997742%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20about%207%20systems%20that%20consistently%20crash%20when%20trying%20to%20get%20to%20Settings.%20This%20is%20when%20you%20right%20click%20on%20the%20host%2Fpool%20and%20choose%20Settings.%26nbsp%3B%20We%20have%20this%20happening%20on%201.2.247%20version%20and%20newest%20Insider%20release.%20Any%20insight%20would%20be%20appreciated.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1083707%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20WVD%20Remote%20Desktop%20Client%20Crashes%20when%20clicking%20on%20Settings%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1083707%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F453150%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40JustinDews%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3A%20I%20realize%20this%20is%20a%20bit%20delayed%20from%20your%20posting%2C%20but%20was%20it%20ever%20resolved%3F%20If%20it%20wasn't%2C%20I'd%20invite%20you%20to%20file%20a%20support%20ticket%20through%20the%20Azure%20portal.%20We%20have%20additional%20guidance%20here%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Fvirtual-desktop%2Ftroubleshoot-set-up-overview%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fazure%2Fvirtual-desktop%2Ftroubleshoot-set-up-overview%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

We have about 7 systems that consistently crash when trying to get to Settings. This is when you right click on the host/pool and choose Settings.  We have this happening on 1.2.247 version and newest Insider release. Any insight would be appreciated.

1 Reply
Highlighted

@JustinDews : I realize this is a bit delayed from your posting, but was it ever resolved? If it wasn't, I'd invite you to file a support ticket through the Azure portal. We have additional guidance here: https://docs.microsoft.com/azure/virtual-desktop/troubleshoot-set-up-overview