SOLVED

Update-AzWvdSessionHost cannot set AllowNewSession to false with cmdlet

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1417607%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUpdate-AzWvdSessionHost%20cannot%20set%20AllowNewSession%20to%20false%20with%20cmdlet%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1417607%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20am%20changing%20my%20automation%20script%20to%20new%20powershell%20commands%2C%20but%20i%20looks%20like%20that%20i%20cannot%20change%20the%20AllowNewSession%20Value%20of%20my%20Session%20Host%20with%20cmdlet%20Update-AzWVDSessionHost.%20I%20only%20can%20activate%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20idea%20what%20i%20am%20doing%20wrong%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBR%20Michael%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1418552%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Update-AzWvdSessionHost%20cannot%20set%20AllowNewSession%20to%20false%20with%20cmdlet%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1418552%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPlease%20try%20to%20supply%20the%20-AllowNewSession%20parameter%20in%20Update-AzWVDSessionHost%20with%20the%20following%3A%3CBR%20%2F%3E-AllowNewSession%3A%24true%3CBR%20%2F%3E-AllowNewSession%3A%24false%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1419701%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Update-AzWvdSessionHost%20cannot%20set%20AllowNewSession%20to%20false%20with%20cmdlet%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1419701%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F181812%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Soo%20Kuan%20Teo%3C%2FA%3E%26nbsp%3BThank%20you%20very%20much%2C%20it%20is%20working%20now!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hello,

 

i am changing my automation script to new powershell commands, but i looks like that i cannot change the AllowNewSession Value of my Session Host with cmdlet Update-AzWVDSessionHost. I only can activate it.

 

Any idea what i am doing wrong?

 

BR Michael

2 Replies
Highlighted
Best Response confirmed by Michael_Kolm (Occasional Contributor)
Solution
Please try to supply the -AllowNewSession parameter in Update-AzWVDSessionHost with the following:
-AllowNewSession:$true
-AllowNewSession:$false

Highlighted

@Soo Kuan Teo Thank you very much, it is working now!