RemoteApp "CommandLineSetting" parameter resets consistently

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-824906%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-824906%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%20on%20my%20Chrome%20RemoteApp%20-%20the%20CommandLineSetting%20parameter%20reverts%20back%20to%20%22DoNotAllow%22%20frequently%20after%20I%20change%20it%20to%20%22Require%22%20to%20set%20a%20homepage.%20Is%20there%20a%20parent%20setting%20that%20is%20overriding%20it%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-835983%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-835983%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F178797%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40David%20Mollin%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHow%20do%20you%20set%20the%20CommandLineSetting%3F%20Using%20the%20cmdlets%3F%20Or%20using%20the%20API%3F%20Or%20...%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20this%20in%20a%20Validation%20Hostpool%3F%20Or%20a%20regular%20one%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-836589%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-836589%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F178797%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40David%20Mollin%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20did%20a%20test%20this%20morning%2C%20setting%20the%26nbsp%3BCommandLineSetting%20on%20an%20App%2C%20did%20not%20change%20(yet).%3C%2FP%3E%3CP%3EDo%20you%20also%20have%20an%20indication%20how%20long%20it%20takes%20to%20reset%20in%20your%20environment%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1049787%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1049787%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F298270%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40michawets%3C%2FA%3E%26nbsp%3BUsed%20to%20happen%20every%206-12%20hours%20but%20looks%20like%20the%20issue%20resolved%20itself.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor
Hi, on my Chrome RemoteApp - the CommandLineSetting parameter reverts back to "DoNotAllow" frequently after I change it to "Require" to set a homepage. Is there a parent setting that is overriding it?
3 Replies

Hi @David Mollin ,

 

How do you set the CommandLineSetting? Using the cmdlets? Or using the API? Or ...?

 

Is this in a Validation Hostpool? Or a regular one?

Hi @David Mollin ,

 

I did a test this morning, setting the CommandLineSetting on an App, did not change (yet).

Do you also have an indication how long it takes to reset in your environment?

@michawets Used to happen every 6-12 hours but looks like the issue resolved itself.