SOLVED
Home

"connection ended by server gateway desktop administrator"

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1025812%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%22connection%20ended%20by%20server%20gateway%20desktop%20administrator%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1025812%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Esometimes%20I%20got%20that%20error%20connecting%20to%20my%20WVD%2C%20but%20after%20some%20attempts%20I%20can%20access.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20doesnt%20depend%20of%20user%2C%20and%20I%20cant%20see%20nothing%20wrong%20with%26nbsp%3BGet-RdsDiagnosticActivities%20..%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20is%20not%20a%20big%20problem%20currently%2C%20because%20I%20have%20to%26nbsp%3B%3CSPAN%3Ejust%20try%20to%20log%20a%20few%20times%2C%20but%20I'm%20afraid%20that%20something%20bad%20could%20happen%20in%20next%20future..%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1042567%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%22connection%20ended%20by%20server%20gateway%20desktop%20administrator%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1042567%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F297499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Braguzz%3C%2FA%3E%3A%20Can%20you%20verify%20you%20don't%20have%20any%20policies%20set%20that%20trigger%20a%20disconnect%3F%20Otherwise%20I%20recommend%20to%20open%20a%20support%20ticket%20for%20more%20detailed%20debugging.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

Hi all,

sometimes I got that error connecting to my WVD, but after some attempts I can access.

 

It doesnt depend of user, and I cant see nothing wrong with Get-RdsDiagnosticActivities ..

 

It is not a big problem currently, because I have to just try to log a few times, but I'm afraid that something bad could happen in next future..

2 Replies
Highlighted
Solution

@Braguzz: Can you verify you don't have any policies set that trigger a disconnect? Otherwise I recommend to open a support ticket for more detailed debugging. 

Highlighted
It didnt happened any more. :)
Related Conversations