Problem - Default file association with Remote app in WVD

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2031757%22%20slang%3D%22en-US%22%3EProblem%20-%20Default%20file%20association%20with%20Remote%20app%20in%20WVD%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2031757%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%3EWe%20are%20experiencing%20an%20issue%20with%20WVD%20Remote%20apps%20where%20default%20file%20associations%20are%20not%20working%2C%20even%20though%20if%20we%20configure%20via%20GPO%20using%20a%20.xml%20file.%20Note%20that%20we%20are%20only%20using%20remote%20apps%20and%20not%20the%20full%20desktop.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CBR%20%2F%3EAny%20advice%20on%20how%20to%20resolve%20this%20problem%3F%20or%20if%20not%20would%20like%20to%20know%20if%20it's%20in%20the%20road%20map%20to%20address%20this%20problem.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EThank%20You!%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EBR%2C%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3ERomero%20Silva%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2031757%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%2010%20Virtual%20Desktop%20Azure%20WVD%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%20Virtual%20Deskop%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor
We are experiencing an issue with WVD Remote apps where default file associations are not working, even though if we configure via GPO using a .xml file. Note that we are only using remote apps and not the full desktop.

Any advice on how to resolve this problem? or if not would like to know if it's in the road map to address this problem.
 
Thank You!
BR,
Romero Silva
0 Replies