No Virtual Netwerk available when adding VM's to hostpool

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1488423%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENo%20Virtual%20Netwerk%20available%20when%20adding%20VM's%20to%20hostpool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1488423%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E*Issue%20is%20resolved%2C%20%22fix%22%20at%20bottom%20of%20post*%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20add%20Virtual%20Machines%20to%20a%20hostpool%20but%20I%20am%20unable%20to%20select%20a%20virtual%20network.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20set%20up%20a%20trial%20subscription%20with%20Azure%20ADDS%2C%20connected%20it%20with%20a%20vnet%2C%20set%20up%20dns%2C%20etc.%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20create%20a%20standalone%20VM%20I%20can%20select%20the%20VNET%20without%20a%20problem%20but%20when%20trying%20to%20pick%20a%20virtual%20network%20when%20adding%20a%20new%20VM%20to%20the%20WVD%20hostpool%2C%20it%20says%20%22no%20items%20available%22.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20have%20an%20idea%20what%20might%20be%20causing%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20note%20I%20am%20using%20the%20hostpool%20(preview)%20in%20Azure.%20Not%20the%20template%20from%20the%20marketplace.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EUpdate%3A%20I%20%22fixed%22%20it%20by%20creating%20a%20new%20VNET%20in%20US%20East%20and%20changing%20my%20VM%20location%20to%20US%20East%2C%20which%20made%20me%20able%20to%20select%20the%20US%20East%20VNET.%20I%20changed%20the%20VM%20location%20back%20to%20West%20Europe%20and%20can%20now%20select%20the%20West%20Europe%20vnet...%20Somewhat%20strange..%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1488423%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ehostpool%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Evirtual%20desktop%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EVirtual%20Network%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hello

 

*Issue is resolved, "fix" at bottom of post*

 

I'm trying to add Virtual Machines to a hostpool but I am unable to select a virtual network.

 

I've set up a trial subscription with Azure ADDS, connected it with a vnet, set up dns, etc.

When I create a standalone VM I can select the VNET without a problem but when trying to pick a virtual network when adding a new VM to the WVD hostpool, it says "no items available".

 

Does anyone have an idea what might be causing this?

 

Please note I am using the hostpool (preview) in Azure. Not the template from the marketplace.

 

Thanks in advance.

 

Update: I "fixed" it by creating a new VNET in US East and changing my VM location to US East, which made me able to select the US East VNET. I changed the VM location back to West Europe and can now select the West Europe vnet... Somewhat strange..

0 Replies