Host Pool deployments are successful but fails to publish in the web/windows client

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1489941%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHost%20Pool%20deployments%20are%20successful%20but%20fails%20to%20publish%20in%20the%20web%2Fwindows%20client%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1489941%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20successfully%20deployed%20the%20Azure%20WVD%202020%20version.%20Host%20pool%20and%20application%20deployments%20are%20successful%20but%20I%20can't%20seem%20to%20be%20able%20to%20publish%20the%20apps%20to%20the%20web%20or%20windows%20client.%20I%20have%20tried%20assigning%20the%20application%20group%20to%20the%20global%20administrator%20account%20and%20even%20to%20a%20normal%20account%20without%20any%20success.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOn%20the%20windows%20client%2C%20I%20can%20see%20the%20desktop%20and%20apps%20but%20i%20can't%20open%20them%20.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22ianonyango_1-1593107224696.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F201149i8820AFFACA43CCB3%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22ianonyango_1-1593107224696.png%22%20alt%3D%22ianonyango_1-1593107224696.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOn%20the%20web%20client%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faka.ms%2Fwvdweb%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faka.ms%2Fwvdweb%3C%2FA%3E)%2C%20I%20can't%20see%20any%20of%20the%20published%20apps%20or%20desktops%20available%20but%20I%20keep%20on%20getting%20this%20error%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%22%3CEM%3EIt%20looks%20like%20your%20system%20administrator%20hasn%E2%80%99t%20set%20up%20any%20resources%20for%20%22%22%20yet.%20Please%20choose%20a%20different%20account%20or%20try%20again.%20If%20you%20believe%20you%20have%20received%20this%20message%20in%20error%2C%20please%20contact%20your%20system%20administrator.%3C%2FEM%3E%22%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EPlease%20help!!!%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Screenshot%20(82).png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F201152i27A656193C95A088%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Screenshot%20(82).png%22%20alt%3D%22Screenshot%20(82).png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%E2%80%83%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

I have successfully deployed the Azure WVD 2020 version. Host pool and application deployments are successful but I can't seem to be able to publish the apps to the web or windows client. I have tried assigning the application group to the global administrator account and even to a normal account without any success. 

 

On the windows client, I can see the desktop and apps but i can't open them .

 

ianonyango_1-1593107224696.png

 

On the web client (https://aka.ms/wvdweb), I can't see any of the published apps or desktops available but I keep on getting this error: 

 

"It looks like your system administrator hasn’t set up any resources for "" yet. Please choose a different account or try again. If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator."

Please help!!!

Screenshot (82).png

1 Reply
If you are using the 2004 version of Windows 10, you'll have to add the regkey:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\WinStations\rdp-sxs]
"fReverseConnectMode"=dword:00000001