Connection issue with error ConnectionFailedReverseConnectStackUnexpectedError

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1946213%22%20slang%3D%22en-US%22%3EConnection%20issue%20with%20error%20ConnectionFailedReverseConnectStackUnexpectedError%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1946213%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EToday%20I%20was%20experiencing%20a%20lot%20of%20connection%20issues%20on%20WVD%20Pool%20through%20the%20Remote%20Desktop%20App%20(Error%20code%200x3000047).%20After%20searching%20what%20was%20causing%20issue%2C%20I've%20found%20this%20in%20Log%20Analytics%3A%3C%2FP%3E%3CP%3ECode%3CBR%20%2F%3E-2147024891%3C%2FP%3E%3CP%3ECodeSymbolic%3CBR%20%2F%3EConnectionFailedReverseConnectStackUnexpectedError%3C%2FP%3E%3CP%3EMessage%3CBR%20%2F%3EPath%20Access%20denied%3C%2FP%3E%3CP%3EServiceError%3CBR%20%2F%3Etrue%3C%2FP%3E%3CP%3ESource%3CBR%20%2F%3ERDAgent%3C%2FP%3E%3CP%3ETime%3CBR%20%2F%3E2020-12-01T18%3A27%3A04.9960000Z%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWVD%20is%20running%20fine%20since%20months.%3C%2FP%3E%3CP%3EExperiencing%20some%20performance%20issues%20with%20OneDrive%20and%20FS-Logix%20last%2010-15%20days.%20Today%20this%20problem%20occurs%20and%20I%20could%20connect%20only%20sporadically%20to%20WVD-Pool.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20suggestion%20%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Deleted
Not applicable

Today I was experiencing a lot of connection issues on WVD Pool through the Remote Desktop App (Error code 0x3000047). After searching what was causing issue, I've found this in Log Analytics:

Code
-2147024891

CodeSymbolic
ConnectionFailedReverseConnectStackUnexpectedError

Message
Path Access denied

ServiceError
true

Source
RDAgent

Time
2020-12-01T18:27:04.9960000Z

 

WVD is running fine since months.

Experiencing some performance issues with OneDrive and FS-Logix last 10-15 days. Today this problem occurs and I could connect only sporadically to WVD-Pool.

Any suggestion ?

1 Reply
I've opened a Microsoft Case for all these disconnection/connection problems. Read some blogs that pointed to network problems related to NAT Gateway. Someone using NAT Gateway together with a pool of virtual machine and experiencing same problems?