Getting different results with GPRESULT

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2795127%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGetting%20different%20results%20with%20GPRESULT%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2795127%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20I%20have%20a%20question%20on%20running%20gpresult.%20We%20are%20starting%20an%20Inter-Forrest%20migration%20of%20users%20and%20computers.%20After%20migrating%20my%20user%20account%20from%20the%20source%20domain%20to%20the%20target%20domain%2C%20I%20have%20run%20the%20%3CSTRONG%3Egpresult%20%2Fv%20%2Fscope%20user%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3Bfrom%20command%20prompt%2C%20and%20the%20results%20show%20that%20I%20am%20applying%20user%20GPO's%20from%20the%20target%20AD%20domain%20I%20am%20logging%20into%20now.%20BUT%20when%20I%20run%20%3CSTRONG%3Egpresult%20%2Fh%20filename.html%3C%2FSTRONG%3E%20it%20shows%20that%20I%20am%20applying%20user%20GPO's%20from%20my%20previous%20domain.%20I%20am%20showing%20the%20correct%20computer%20GPO's%20(target%20domain)%20running%20gpresutl%20in%20both%20command%20prompt%20and%20html%20methods.%20I%20am%20confused%20about%20this%20and%20wondering%20if%20anyone%20else%20has%20run%20into%20this%20after%20migrating%20a%20user%20account%20from%20one%20domain%20to%20another.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EThanks!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2795127%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAD%20Migration%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EGroup%20Policy%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hello I have a question on running gpresult. We are starting an Inter-Forrest migration of users and computers. After migrating my user account from the source domain to the target domain, I have run the gpresult /v /scope user from command prompt, and the results show that I am applying user GPO's from the target AD domain I am logging into now. BUT when I run gpresult /h filename.html it shows that I am applying user GPO's from my previous domain. I am showing the correct computer GPO's (target domain) running gpresutl in both command prompt and html methods. I am confused about this and wondering if anyone else has run into this after migrating a user account from one domain to another.

Thanks!

0 Replies