B I T G E T hivatkozási kód 2024-re: qp29

Copper Contributor

A B I T G E T hivatkozási kódot keresi? A legújabb 2024-ben a qp29. Ezzel a kóddal 30% kedvezményt kap a kereskedési díjakból. Ezenkívül a „qp29” promóciós kóddal regisztráló új B I T G E T-felhasználók exkluzív promóciós jutalmat is kaphatnak, legfeljebb 1000 USD értékben.
Mi az a B I T G E T hivatkozási kód?
A „qp29” kód a B I T G E T hivatkozási programban hivatkozási kódként működik. Ennek a kódnak a megadásával állandó kereskedési díjcsökkentést, valamint 30% kedvezményt kap a kereskedéseiből. Ha megosztja ajánlókódját barátaival, esélye lesz egy bőkezű 50%-os bónuszra is. Ennek a kódnak a használata értékes lehetőséget kínál a díjak csökkentésére, és potenciálisan növelheti bevételeit azáltal, hogy másokat vonz a platformhoz.
Mi a legjobb B I T G E T 2024 ajánlókód?
Az erősen ajánlott B I T G E T hivatkozási kód a qp29. Ha ezt a kódot használja a regisztráció során, bőséges 1000 USD bónuszt kap. Ha megosztja kódját barátaival, lehetősége van hatalmas, 50%-os jutalékra. Ez lényegében lehetőséget ad arra, hogy maximum 1000 dolláros regisztrációs bónuszt kapjon üdvözlő jutalomként. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy további előnyökkel bővítse kereskedési élményét, miközben másokat is arra ösztönöz, hogy csatlakozzanak, és megszerezzék saját jutalmukat.
A B I T G E T hivatkozási kód használata
A B I T G E T hivatkozási kódot azok az új felhasználók érhetik el, akik még nem regisztráltak a tőzsdére. Sajnos, ha már van fiókja, akkor nem tudja használni az ajánlókódot.
A B I T G E T azonban számos más módot is kínál a promóciókban való részvételre és a jutalmak megszerzésére. Nézzük ezeket az alternatívákat.
A B I T G E T újoncai számára itt található egy lépésről lépésre útmutató az ajánlókód igényléséhez:
A kezdéshez keresse fel a B I T G E T-et, és kattintson a kék „Regisztráció” gombra.
Pontos felhasználói adatokat adjon meg, mivel ellenőrizni fogják, hogy megfelelnek-e a KYC és AML eljárásoknak.
Amikor a rendszer kéri az ajánlókódot, írja be a qp29 kódot.
Végezze el a regisztrációs folyamatot, és végezze el a szükséges ellenőrzéseket.
Ha minden feltétel teljesül, azonnal megkaphatja az üdvözlő bónuszt.
Ez a megközelítés biztosítja, hogy az új felhasználók könnyedén elvégezhessék a regisztrációs folyamatot ajánlókód nélkül is, és üdvözlő bónuszt kapjanak, miután teljesítették a meghatározott követelményeket.
Mi az ajánlott hivatkozási kód a B I T G E T számára?
Ajánlói kód B I T G E T - qp29. Ha 30% kedvezményt szeretne kapni B I T G E T jutalékából, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:
Regisztráljon új fiókot a B I T G E T-en.
Győződjön meg arról, hogy a B I T G E T qp29 hivatkozási kódot használja.
Mennyi az ajánlási bónusz a B I T G E T számára?
Hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak a B I T G E Thez, és nyerjetek együtt az ajánlói nyereményalapból! Minden általad hivatkozott barát 50 dollárt kereshet, felhasználónként legfeljebb 1000 dollárt. A felhasználók meghívhatják ismerőseiket, hogy regisztráljanak a B I T G E Ten. Ha minden követelménynek megfelelnek, Ön és barátai 50 dollár kereskedési bónuszt kapnak a maximális limitig.
Hogyan kaphatom meg a B I T G E T bónuszt?
Naponta szerezzen pontokat, és cserélje USDT-re. Teljesítsd a kihívást hét napon belül, hogy megszerezd az összes jutalmat. Regisztráljon, hogy megkapja az 1000 dollár értékű üdvözlőcsomagot. Fizessen be legalább 50 dollárt, hogy 200 pontot szerezzen.

0 Replies