Dev-Edition Installation stuck at 61 %

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2570343%22%20slang%3D%22de-DE%22%3EDev-Edition%20Installation%20stuck%20at%2061%20%25%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2570343%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3EHello%20together!%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ESadly%20I%20have%20not%20been%20able%20to%20install%20to%20Dev%20Edition%20so%20far%20(Build%2010.0.22000.65).%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20installation%20is%20always%20stuck%20at%2061%20%25.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20already%20tried%20to%20deactivate%20all%20audio%20devices.%3C%2FP%3E%3CP%3EAlso%20I%20have%20stopped%20all%20Update%20Services%20and%20so%20on%20and%20restartet%20the%20Update%20by%20deleting%20the%20Software%20Distribution%20folder.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAll%20my%20drivers%20and%20bios%20are%20up%20to%20date.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20using%20a%20Dell%20XPS%207390%202-in-1.%20i7%2C%2016gb%20RAM%2C%20no%20external%20devices%20connected.%3C%2FP%3E%3CP%3ETrying%20to%20avoind%20making%20a%20clean%20install%20with%20Media%20Creation%20Tool.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20all%20hnts%20or%20tips!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello together!

Sadly I have not been able to install to Dev Edition so far (Build 10.0.22000.65).

The installation is always stuck at 61 %.

I have already tried to deactivate all audio devices.

Also I have stopped all Update Services and so on and restartet the Update by deleting the Software Distribution folder.

 

All my drivers and bios are up to date. 

 

 

I am using a Dell XPS 7390 2-in-1. i7, 16gb RAM, no external devices connected.

Trying to avoind making a clean install with Media Creation Tool.

 

 

Thanks for all hints or tips!

0 Replies