Home

WAC 1904 : Problem with RDP and PowerShell

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-676301%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWAC%201904%20%3A%20Problem%20with%20RDP%20and%20PowerShell%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-676301%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3BHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20installed%20WAC%201904.1%20on%20Windows%20Server%202019%20(1809).%20I%20can%20add%20servers%2C%20I%20can%20browse%20storage%20remotely%2C%20see%20installed%20apps%2C%20etc.%20but%20when%20I%20try%20to%20connect%20in%20RDP%2C%20I%20have%20an%20error...%20Credentials%20are%20incorrect.%20But%20they%20are%20correct%20!%20The%20account%20is%20domain%20admin.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFor%20PowerShell%2C%20when%20I%20try%20to%20open%20a%20PowerShell%20console%2C%20there%20isn't%20the%20prompt.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20problem%20is%20the%20same%20with%20different%20clients%20%3A%20Windows%20Server%202019%20or%20Windows%20Server%202016.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20you%20an%20idea%20please%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EFlorian%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-676450%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20WAC%201904%20%3A%20Problem%20with%20RDP%20and%20PowerShell%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-676450%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F356161%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40FlorianB%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%20include%20your%20Domain%20name%5C%20before%20your%20user%20name%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EHave%20you%20cleared%20the%20credential%20manager%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%3C%2FP%3E%3CP%3EDav%2C%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
FlorianB
Occasional Visitor

 Hi,

 

I have installed WAC 1904.1 on Windows Server 2019 (1809). I can add servers, I can browse storage remotely, see installed apps, etc. but when I try to connect in RDP, I have an error... Credentials are incorrect. But they are correct ! The account is domain admin.

 

For PowerShell, when I try to open a PowerShell console, there isn't the prompt.

 

The problem is the same with different clients : Windows Server 2019 or Windows Server 2016.

 

Have you an idea please ?

 

Regards,

Florian