Unable to Remove Feed from WAC and UAC

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1648305%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20Remove%20Feed%20from%20WAC%20and%20UAC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1648305%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%20I%20have%20WAC%20(Desktop%20and%20Gateway)%20that%20I'm%20not%20able%20to%20modify%20the%20Feed%20settings.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EPS%20C%3A%5Ctemp%26gt%3B%20get-Feed%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faka.ms%2Fsme-extension-catalog-feed%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faka.ms%2Fsme-extension-catalog-feed%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fmynexusrepo.com%2Frepository%2Fwindowsadmincenter_ext_group%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fmynexusrepo.com%2Frepository%2Fwindowsadmincenter_ext_group%2F%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20configured%20a%20secondary%20Feed%20(Nexus%20Repo).%26nbsp%3B%20This%20source%20was%20working%20find%20but%20not%20I%20WAC%20receives%20the%20following%20error%3A%3CBR%20%2F%3E%3CSPAN%3ECouldn't%20update%20extension%20catalogs.%20Error%3A%20The%20remote%20server%20returned%20an%20error%3A%20(404)%20Not%20Found.%3C%2FSPAN%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20believe%20the%20nexus%20repo%20I'm%20using%20was%20recently%20updated.%26nbsp%3B%20However%2C%20I%20can't%20remove%20the%202nd%20Feed.%26nbsp%3B%20In%20the%20interface%20the%20options%20are%20grayed%20out%20(see%20attached).%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20a%20read%20a%20few%20posts%20about%20having%20to%20run%20WAC%20as%20elevated%20or%20use%20Edge%20inprivate%20Window%2C%20I've%20had%20mixed%20results%20using%20either.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EThe%20PS%20remove-feed%20doesn't%20allow%20me%20to%20remove%20the%20feed%20with%20an%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20there%20a%20way%20to%20reset%20the%20Feed%20configuration%20without%20having%20to%20remove%2FInstall%20the%20product%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

Hello, I have WAC (Desktop and Gateway) that I'm not able to modify the Feed settings.

PS C:\temp> get-Feed
https://aka.ms/sme-extension-catalog-feed

https://mynexusrepo.com/repository/windowsadmincenter_ext_group/


I configured a secondary Feed (Nexus Repo).  This source was working find but not I WAC receives the following error:
Couldn't update extension catalogs. Error: The remote server returned an error: (404) Not Found.


I believe the nexus repo I'm using was recently updated.  However, I can't remove the 2nd Feed.  In the interface the options are grayed out (see attached).

I've a read a few posts about having to run WAC as elevated or use Edge inprivate Window, I've had mixed results using either. 


The PS remove-feed doesn't allow me to remove the feed with an issue.

Is there a way to reset the Feed configuration without having to remove/Install the product?









0 Replies