Message Provided url does not contain a valid NuGet feed. and HPE

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1357831%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMessage%20Provided%20url%20does%20not%20contain%20a%20valid%20NuGet%20feed.%20and%20HPE%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1357831%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3CBR%20%2F%3EWhen%20adding%20extensions%20the%20following%20error%20is%20displayed%3A%26nbsp%3B%3CBR%20%2F%3EMessage%3A%26nbsp%3BProvided%20url%20does%20not%20contain%20a%20valid%20NuGet%20feed.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EIn%20addition%2C%20I%20get%20this%20message%20when%20trying%20to%20load%20the%20HPE%201.0.0%20Extension.%3CBR%20%2F%3E%3CSPAN%3ECouldn't%20install%20the%20extension%3A%20'HPE%20Server%20and%20Azure%20Stack%20HCI%20WAC%20Extensions'.%20Error%3A%20Error(s)%20validating%20platform%20integrity.%3C%2FSPAN%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20was%20able%20to%20add%26nbsp%3B%3CSPAN%3EHPE%20Server%20WAC%20Extension%20(Preview)%200.2.0%20without%20any%20problems.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EDoes%20anyone%20have%20any%20suggestions%20on%20what%20this%20error%20means%20and%20how%20to%20correct%3F%3C%2FSPAN%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

Hello,
When adding extensions the following error is displayed: 
Message: Provided url does not contain a valid NuGet feed.

In addition, I get this message when trying to load the HPE 1.0.0 Extension.
Couldn't install the extension: 'HPE Server and Azure Stack HCI WAC Extensions'. Error: Error(s) validating platform integrity.

I was able to add HPE Server WAC Extension (Preview) 0.2.0 without any problems.


Does anyone have any suggestions on what this error means and how to correct?



0 Replies