404 not found when I launch Honolulu 17x, reinstall not working.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-174691%22%20slang%3D%22en-US%22%3E404%20not%20found%20when%20I%20launch%20Honolulu%2017x%2C%20reinstall%20not%20working.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-174691%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all.%26nbsp%3B%20Using%20PH%20since%20it%20came%20out%20and%20it's%20great.%26nbsp%3B%20Unfortunately%20it%20stopped%20working%20on%20my%20Windows%2010%20office%20PC.%26nbsp%3B%20I%20get%20http%20404%20not%20found.%26nbsp%3B%20I'm%20using%20the%20standard%20localhost%3A6516%2F.%26nbsp%3B%20I%20tried%20reinstalling%20but%20it%20never%20finishes%2C%20I%20get%20to%20%22Validating%20Install%22%20then%20it%20says%20setup%20wizard%20ended%20prematurely.%26nbsp%3B%20I%20tried%20uninstalling%20and%20that%20didn't%20work.%26nbsp%3B%20I%20realize%20it%20is%20preview%2C%20but%20I%20just%20installed%20Server%202019%20preview%20and%20want%20to%20get%20going%20there.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20got%20Event%2011708%2C%20installation%20failed%20and%20I%20get%20Event%201033%2C%26nbsp%3BWindows%20Installer%20installed%20the%20product.%20Product%20Name%3A%20Project%20'Honolulu'%20(Technical%20Preview).%20Product%20Version%3A%201.1.10603.0.%20Product%20Language%3A%201033.%20Manufacturer%3A%20Microsoft%20Corporation.%20Installation%20success%20or%20error%20status%3A%201603.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20also%20see%20earlier%20Event%2010010%2C%20Restart%20Manager%2C%26nbsp%3BApplication%20'C%3A%5CProgram%20Files%5CProject%20'Honolulu'%20(Technical%20Preview)%5CSmeDesktop.exe'%20(pid%2011640)%20cannot%20be%20restarted%20-%20Application%20SID%20does%20not%20match%20Conductor%20SID..%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI'm%20at%20a%20loss%20here%2C%20perhaps%20I%20have%20a%20missing%20patch%3F%26nbsp%3B%20Thanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ETom%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Senior Member

Hi all.  Using PH since it came out and it's great.  Unfortunately it stopped working on my Windows 10 office PC.  I get http 404 not found.  I'm using the standard localhost:6516/.  I tried reinstalling but it never finishes, I get to "Validating Install" then it says setup wizard ended prematurely.  I tried uninstalling and that didn't work.  I realize it is preview, but I just installed Server 2019 preview and want to get going there.

 

I got Event 11708, installation failed and I get Event 1033, Windows Installer installed the product. Product Name: Project 'Honolulu' (Technical Preview). Product Version: 1.1.10603.0. Product Language: 1033. Manufacturer: Microsoft Corporation. Installation success or error status: 1603.

 

I also see earlier Event 10010, Restart Manager, Application 'C:\Program Files\Project 'Honolulu' (Technical Preview)\SmeDesktop.exe' (pid 11640) cannot be restarted - Application SID does not match Conductor SID..

 

I'm at a loss here, perhaps I have a missing patch?  Thanks in advance.

 

Tom

0 Replies