Hyper-V error video remoting was disconnected unexpectedly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3260384%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHyper-V%20error%20video%20remoting%20was%20disconnected%20unexpectedly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3260384%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EJust%20completed%20a%20fresh%20installation%20of%20Windows%2C%20decided%20to%20install%20Windows%2011.%20Added%20the%20Hyper-V%20feature%20and%20trying%20to%20set%20up%20a%20VM%20and%20I%20am%20getting%20this%20error%20when%20trying%20to%20start%20it%20for%20the%20first%20time%2C%20%22video%20remoting%20was%20disconnected%20unexpectedly%22.%20I%20disabled%20Enhance%20Session%20Mode%20Policy%20at%20the%20Server%20and%20User%20levels%20in%20the%20Hyper-V%20settings.%20This%20seems%20to%20be%20the%20usual%20fix%2C%20but%20it%20didn't%20fix%20it%20for%20me.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20desktop%20is%20a%20Dell%20Precision%207820%20with%20an%26nbsp%3B%3CSPAN%3ENVIDIA%20Quadro%20P2200%2C%205GB%2C%204%20DP%26nbsp%3Bgraphics%20card%2C%20I%20am%20using%202%20Dell%20monitors%20with%20this%20card.%20I%20have%20seen%20some%20posts%20on%20the%20internet%20that%20refer%20to%20some%20graphics%20cards%20not%20being%20supported%2C%20could%20this%20be%20the%20cause%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EDoes%20anyone%20have%20a%20fix%20for%20this%20error%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3260384%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EApplication%20Management%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EConfiguration%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFeatures%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Senior Member

Just completed a fresh installation of Windows, decided to install Windows 11. Added the Hyper-V feature and trying to set up a VM and I am getting this error when trying to start it for the first time, "video remoting was disconnected unexpectedly". I disabled Enhance Session Mode Policy at the Server and User levels in the Hyper-V settings. This seems to be the usual fix, but it didn't fix it for me. 

 

My desktop is a Dell Precision 7820 with an NVIDIA Quadro P2200, 5GB, 4 DP graphics card, I am using 2 Dell monitors with this card. I have seen some posts on the internet that refer to some graphics cards not being supported, could this be the cause?

 

Does anyone have a fix for this error?

 

0 Replies